Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za skróceniem czasu produkcji w Elitarnych Koszarach ?

Głosujących
221. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • jestem za

192 86.88%
  • jestem przeciw

26 11.76%
  • nie mam zdania

3 1.36%
Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: Skrócenie czasu produkcji w Elitarnych koszarach

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez wojtex113 Zobacz posta
    Mylisz się bardzo seria zła królowa jest taka sama jak drwal. Kilku generałów wyszkolonych w szybki ostrzał, pierwszą pomoc, oraz kilku w potężną szarżę, pierwszą pomoc sprawia, że na każdej wyprawie traci się od 100- 150 kz ,1000 łuczników , 500 koni. Jak się ma właściwie wyszkolonych msw to zanim zrobisz całą przygodę użyjesz ich 3 lub 4 razy bez czekania. W tych wyprawach jest kilka trudnych obozów które można bez problemu zablokować spamem 1 r.
    trzeba patrzeć na wszystkich graczy a nie ze 1 czy 2 nie pasuje

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Toczenie Wielkanocnej Pisanki Premia Strefowa. Zmniejsza czas werbunku o 2 x na 8 godzin w Koszarach oraz w Elitarnych Koszarach. koszt 180 pisanek.
    Nie ma jak to się zapędzić w swoich przechwałkach 365x3x180=197 100 Już to widzę jak masz tyle pisanek mitoman
    Nie mam, bo jeszcze się event nie rozpoczął. Dwóch rzeczy nie wziąłeś pod uwagę: 1. Może rzucać znajomy z premium. 2. Nigdzie nie pisałem, że 24/7, co zresztą jest raczej niemożliwe. Ergo: wystarczy niecałe 100k pisanek, a to chyba dla Ciebie również nie będzie żadnym problemem.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez baqslaw Zobacz posta
    Nie mam, bo jeszcze się event nie rozpoczął. Dwóch rzeczy nie wziąłeś pod uwagę: 1. Może rzucać znajomy z premium. 2. Nigdzie nie pisałem, że 24/7, co zresztą jest raczej niemożliwe. Ergo: wystarczy niecałe 100k pisanek, a to chyba dla Ciebie również nie będzie żadnym problemem.
    tu chodzi o dobro wszystkich graczy a nie tylko wybranej kasty ! mnie tez na wiele stać w grze co nie znaczy że nie myślę o tych słabszych !

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz7709 Zobacz posta
    tu chodzi o dobro wszystkich graczy a nie tylko wybranej kasty ! mnie tez na wiele stać w grze co nie znaczy że nie myślę o tych słabszych !
    Jasne, wprowadźmy komunę: każdemu po równo, niezależnie od stażu i zaangażowania w grę.
    Jak ktoś chce mieć wszystko od razu, to żaden problem: tsotesting.com i sprawa załatwiona.
    Jeśli ktoś faktycznie robi taką ilość przygód, że skunks z rekrutem nie wyrabiają, to zdobycie odpowiedniej ilości pisanek nie powinno być dla niego problemem.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jasne, wprowadźmy komunę: każdemu po równo, niezależnie od stażu i zaangażowania w grę.
    Jak ktoś chce mieć wszystko od razu, to żaden problem: tsotesting.com i sprawa załatwiona.
    Jeśli ktoś faktycznie robi taką ilość przygód, że skunks z rekrutem nie wyrabiają, to zdobycie odpowiedniej ilości pisanek nie powinno być dla niego problemem.
    a doczytałeś ze pisaliśmy też o tych co sporadycznie mają czas i chcieliby szybciej to robic ? no tak masz się za lepszego ? szkoda ze nie na pvp w grze bo bym cię sprawdził i by wyszło że krowa która duzo muczy mało mleka daje :P

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    Zobaczysz jak taka mała premia zmieni cenę pisanek każdy sobie kupi dla siebie lub na handel. Cena podręcznika rekrutacji jest już dość znacząca a jest do niego stały dostęp
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz7709 Zobacz posta
    trzeba patrzeć na wszystkich graczy a nie ze 1 czy 2 nie pasuje
    Zachowujesz się tak jakby od tego głosowanie zależało czy BB skróci czas rekrutacji. Wiesz na czym polega model biznesowy mikrotransakcji że ktoś musi płacić pomimo tego że gra jest darmowa. Napisałem że zagłosowałem na tak. Wyjaśniłem tylko jak w prosty sposób tak strasznie trudna przygodę można robić mniejszym kosztem.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zobaczysz jak taka mała premia zmieni cenę pisanek każdy sobie kupi dla siebie lub na handel. Cena podręcznika rekrutacji jest już dość znacząca a jest do niego stały dostęp

Zachowujesz się tak jakby od tego głosowanie zależało czy BB skróci czas rekrutacji. Wiesz na czym polega model biznesowy mikrotransakcji że ktoś musi płacić pomimo tego że gra jest darmowa. Napisałem że zagłosowałem na tak. Wyjaśniłem tylko jak w prosty sposób tak strasznie trudna przygodę można robić mniejszym kosztem.
    wiem bo sam wsparłem grę kupując sławne pudełka TSO. Ale warto myśleć też o innych graczach ja np jak wykupię co chce na evencie to resztę surki eventowej rozdaję bo na co mi to .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jestem na tak bo dlaczego nie?

Moderator Czatu Awatar MOD_Zeus2
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam

Proszę oddawać głosy na ankietę.
    Skrócenie czasu produkcji jest zawsze mile widziane.

Pozdrawiam i życzę miłej gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    lepsze były by nowe przygody które dają więcej PD

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów