Witam. Ja też nie mogę zalogować się od wczoraj. Próbuję też dzisiaj ale bez skutku. Ile jeszcze to będzie trwać?? Wyskakuje Przerwa techniczna!!
Witam. Ja też nie mogę zalogować się od wczoraj. Próbuję też dzisiaj ale bez skutku. Ile jeszcze to będzie trwać?? Wyskakuje Przerwa techniczna!!
niestety u mnie to samo
od ponad 24 h nie mogę wejść na grę![]()
jedyna zmiana,to to,że można dostać się tutaj na forum i ponarzekać sobie![]()
jak długo gram to takiej sytuacji jeszcze nie było co oni kombinują ażeby ponad 24 godz nie szło się zalogować a w dodatku nie było żadnej informacji a zaraz ma być planowana konserwa to jakto .........ZAŁOSNE
Witam
Wszelkie uwagi proszę zgłaszać do pomocy technicznej gry albo z profilu w grze albo bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
ps. też gram w TSO ale wylewanie hejtu na forum czy czacie nikomu nie pomaga. Awarie były są i pewnie będą,, niewiele możemy na to poradzić.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez MOD_Zeus2 ; 19.03.2018 o 15:52
Panie Zeus hejt a normalna krytyka to sa zasadniczo dwie różne rzeczy!!!!
Cześć, mieszkam w Niemczech i mam to samo. Od wczoraj nie mogę się zalogować, gracze w DE mają to samo. Mega mnie to irytuje...
W DE wczoraj udało sie zalogować i ogarnąć wyspę (serwer Andosia ) , coś było nie tak z grafiką i szybkościa ale dało radę![]()
Na czeski serwer też nie można się dostać.