Strona 4 z 45 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 447

Wątek: Połączenie nie powiodło się

Początkujący Osadnik Awatar romulusadamus
    Serwer
    Czarci Gaj
    gra od rana niedostępna, PRZERWA TECHNICZNA, dopiero teraz jako tako forum dostępne, ciekawe czy to ta KONSERWACJA NA JUTRO ZAPOWIEDZIANA???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

kiedy gra zacznie działać ?? czekamy już od 12h

kiedy gra zacznie działać ?? czekamy już od 12h za chwile to konserwa się zacznie i kolejne 12h czekania ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    moim zdaniem to znów zaczęli wcześniej wgrywanie plików wielkanocnego eventu na serwery i wszystko się walnęło jak przy poprzednim evencie, jak mnie pamięć nie myli to też gra przez prawie cały dzień nie działała

konkur4
    Taka to już firma... 0 informacji, a wystarczyłoby napisać, że nie uda się rozwiązać dziś problemu, człowiek dałby sobie na dziś spokój, a tak to ani me, ani be, to samo jest w przypadku pomysłów związanych z grą. Jedna wielka, czarna dziura. Kiedyś to olewanie gracza się na nich zemści.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Edek, miałem też coś napomknąć o tych rewelacjach, które nas czekają, ale mnie ubiegłeś. Też zacieram ręce, bo przecież dzięki tym cudownościom ruszę wreszcie z kopyta i rozwinę wyspę Tyle Wspaniałości, że aż handel się zawali ;P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja stracę monety gildii klejki i złoża ciekawe kto mi to zwróci bo za 250 dopałki marmuru 100 klejek i kosz egzo to ja nie odbuduje 10 kopalń żelaza nie wspomne o reszcie.

Kpina na całego rowy kopać powinni Ci informatycy a nie żłopać kawę przed kompem buraki jedne i tyle kabelków nie potrafią podpiąć bo instrukcja zapewne po chińsku jest tanim kosztem serwery kupują i takie są tego efekty. Ali expres pewnie ramu nie dosłał i padło wszystko co tylko mogło.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 06.04.2018 o 14:27 Powód: połączenie postów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie chcę krakać, ale Microsoft w ten weekend aktywował zestaw istotnych łatek bezpieczeństwa, które w pewnych przypadkach mogą nie tylko wymagać restartu serwerów, ale wręcz reinstalacji całego systemu operacyjnego. Jeśli firma BB nad tym nie zapanowała w odpowiednim czasie, to...

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    kazdy kto tu gra wiecej niz tydzien powinien sie przyzwyczaic do bezradnosci bb i olewactwa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Witaj!

Jak teraz wygląda sytuacja? Wszystko ok?

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    i nadal nie dziala , co jest grane?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    proponuję ankietę - ile czasu ta katastrofa będzie trwać:

1) skończy się dziś do północy - pijana zmiana czuwająca nad serwerami już zasnęła i została odsunięta od klawiatur, coś przywrócą, uruchomią i napiszą, że wiedzą, co się stało
    2) w panice latają od serwera do serwera, nie wiedzą co się wydarzyło, posądzają Ruskich rządowych hakerów, islamistów, geniuszy z Microsoft co im blokadę na prywatność założyli, pomstują i bladzi, bo nie zdążą postawić gry nawet na moment i nie będzie jak konserwy zaplanowanej zacząć
    3) awaria potrwa tydzień, zaatakował ich ransomware/cryptolocker im zaszyfrował pliki a kopie zapasowe wszystkie uszkodzone. Tworzą kod od nowa.

Lepszej rozrywki w grze póki co nie ma.

Przerwa techniczna
    W tej chwili na stronie i/lub serwerach gry ma miejsce przerwa techniczna. Zwykle trwa ona mniej niż dwanaście godzin.

Prosimy o cierpliwość i odświeżenie strony za kilka minut.

Zespół The Settlers Online

co kilka minut odświeżać? czy co 24 godziny do świąt?
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 06.04.2018 o 14:28 Powód: połączenie postów

Strona 4 z 45 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów