jestem na tak
jestem na tak
Jestem na NIE. Dlaczego? Bo nie zmienia się zasad w trakcie gry i BB doskonale o tym wie.
Generałowie zostali wprowadzeni do gry w takiej formie jak są teraz i to nie ulegnie zmianie. Co w przypadku gdy ktoś nie kupił np. Mikołajowej bo była dla niego zbędna i nieopłacalna a teraz miałoby się okazać że po zmianach zostaje najlepszym generałem (hipotetycznie).
Jedyną możliwością wprowadzenia generała z takimi umiejętnościami jak zaproponowane w 1 poście to wprowadzenie kompletnie nowego generała.
W tej grze nie możesz być niczego pewien. Aczkolwiek jeśli chodzi o specjalistów, to gdy już jakiś trafił do gry to pozostaje w niezmienionej formie. Tak więc twoje obawy nie są uzasadnione.
A przy budynkach raz dali możliwość ulepszania szkółek i wtedy trochę ludzi pluło sobie w brodę, a teraz ulepszają Zamek na wodzie.
Więc widać że, ze zmianami w w istniejącym contencie BB nie przepada.
Co do pomysłu, zmiany nazw to tylko semantyka, nic nie wnosząca do rozgrywki.
A mieszanie; troche wiecej dmg, czy hp to tylko mieszanie w tym co już mamy, więc po co. To tyko tło dla istniejących generałów.
A ja jestem na Tak.
mikołajowa juz w obecnym kształcie jest niezłym genkiem , jesli ją jeszcze sie ulepszy , będzie jedynym![]()
Jesli BB to przyklepie ... Bedzie druga gwiazdka w tym roku ...Pozdrawiam
Zapraszamy do Ankiety:
https://forum.thesettlersonline.pl/t...dą-michalina2
jestem na TAK
Jestem na TAK
tak
Tak