ze względu iż diabelnie monotonne jest klepanie tego samego i do tego stopnia potrafi obrzydzić grę ze idzie się nawet do pracy żeby nie grac![]()
a z doświadczenia wiem ze chętnie wracam do serii chociażby herosa 3 albo nawet 2to tak myślę ze forma przerośnie możliwości BB ale pomysł jest taki aby dodać możliwość tworzenia nowych przygód - wiem ze to raczej dość skomplikowane ale niech na początek będzie to możliwość gry na losowej planszy gdzie będzie można wybrać rozmiar planszy oraz poziom trudności algorytmy jako takie podstawowe ubi może zaczerpnąć z jako takich podobnych kompilacji niekoniecznie będących online exp by wychodził sam z jednostek pokonanych plus ewentualnie bonus uwzględniający poziom trudności rozmiar i powiedzmy deklaracje czasowa którą gracz deklaruje na ukończenie przygody np 3 h zamiast 14 dni
![]()
na początek niech to będzie proste mała plansza mały exp mała trudność - z czasem rozwój dodawanie parametrów ..... możliwość zapisu na serwerze i udostępnianie aż po ekstremalne rzeczy typu tworzenie kampanii
wiec pytanie czy jesteście za dodaniem do gry możliwości gry na stworzonych (na początek nawet losowych) wyspach przygód ?