Co to stanowi jaki internet.
Nie ma to znaczenia.
G R A N I E D Z I A Ł A I T Y L E !!!
Co to stanowi jaki internet.
Nie ma to znaczenia.
G R A N I E D Z I A Ł A I T Y L E !!!
Jak już pisałem w poście #53 problem dotyczy prawdopodobnie skryptu sprawdzającego wersję Flash Playera. A konkretnie odpowiedzi serwera na żądanie jego pobrania.
Czy osoby, które mają problem, mogą wyświetlić poniższą stronę (wyświetli się kod js)?
https://ubistatic-a.akamaihd.net/001...g/AC_OETags.js
Prawdopodobnie Ci, którzy nie mogą się zalogować, nie mogą również wyświetlić tej strony, a osoby które mogą, wyświetlą ją bez problemu.
moze to akamai ma problemy z serwowaniem contentu ? nie wyglada zeby mieli jakas awarie ale moze jednak ..
"A necromancer is just a really, really late healer"
mam internet z plusa ale co to ma do rzeczy-po pierwszej konserwacji gra zaczęła szwankować a po drugiej przestała działać-to co dostawca internetu wie kiedy konserwacja jest na grze i specjalnie blokuje?
Mi się wyświetliła a też mam problemy z logowaniem muszę wifi resetować ,wina jest po stronie techników BB i tyle ,pytanie jak długo te wifi będę musiała resetować moze ktoś tam tyłek ruszy i to naprawi w koncu ,są też inne problemy jak np. brak czatu gildii u dużej liczby graczy .
jak zwykle po konserwie coś musi być zepione czyli standard konserwa konserwy po konserwie się zapowiada szkoda ze tak to u was działa fajna gra a wszystko niszczycie brakiem dobrze wykonanych napraw serwisowych nie potraficie to tego nie róbcie albo zmieńcie informatyków
Działa!!!!!!!!!
bo chlopczyku, brak TWOJEJ, inwencji, by cos z tym zrobic, nie ICH. kumasz?