A Chrome na to: (link do obrazka)
Co ciekawe na Firefoxie po żonglowaniu ustawieniami udało się grę uruchomić, ale jej wczytywanie i tak zajmuje około 2 minut.
Ostatnio edytowane przez mar_uda ; 21.11.2017 o 19:04Powód: Zmiana linku - przeniesienie obrazka na inny serwis
Korzystam z Plusa, od wczorajszego wieczora nie mogę się zalogować. Na innym komputerze, internecie od innego dostawcy, dziś w ciągu dnia bez najmniejszego problemu...
Hahahaha wina internetu ?? I co mam sobie zmienić dostawcę ? śmiech na sali po prostu ,chyba czas się pożegnać bylo fajnie ale się skończyło (((((
Ciekawe dlaczego loguje mnie ze smartfona a internet ten sam z plusa ,BB mi to wytłumaczy czy Penelopa ?
Właśnie weszłam na gre ze smarta nikt u nas wgildii nie ma kropy zielonej nie ma czatu gildii ,mam zad gildii którego nie mogę odhaczyć a jest zrobione .Jak daje się premie znajomemu to daje się sobie ,wysłałam geologów po marmur moze znajdą granit .....masakra (
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 22.11.2017 o 19:49Powód: połączenie postów
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.