ten sam problem od poniedzialku nie moge grac. to sa jaja jakies a odpowiedzi od kierownictwa jak zwykle zabawne
ten sam problem od poniedzialku nie moge grac. to sa jaja jakies a odpowiedzi od kierownictwa jak zwykle zabawne
Mam problem z grą-jak zaloguje się i nacisnę graj to nie pokazuje strony, nie ma nic.
na aero nie moge sie zalogowac na orange wczoraj dalem rade z problemami.wczesniej na tym i na tym chodzila bez problemu
Zresetujcie wi-fi już o tym pisałam ,ja niestety za każdym razem jak chcę wejśc na grę muszę to robić ,wkurzające ale pomaga .BB weźcie się do roboty ,w innych grach nie trzeba resetować wi-fi tylko tutaj !!!
Ciąg dalszy z grą nie wgrywa się nic nie można zrobić .Trzeba będzie chyba wykasować ,bo to już są kpiny co robicie a właściwie to nic nie robicie w tym kierunku żeby poprawić jakość .
Nie pomaga reset wi-fi, zmiana przeglądarki i inne resetowanie kompa.
Gra od 2 dni nie działa poprawnie.
Najgorsze jest to, że nie ma informacji na stronie głównej.
Pewnie to niewielka część graczy ma problem i to BB nie obchodzi.
Ja czekam jeszcze godzinę i resetuje moje konto.
Pozdrawiam Wszystkich Graczy
Reset wi-fi na kilka minut spróbuj tak zrobić ,mnie to też wkurza ale u mnie to jedyna możliwość wejścia na grę .Wyłączam wi-fi na 5 min po włączeniu ponownym jest ok jak na razie .
Z ciekawości zapytam tych co im nie działa, od jakiego dostawcy biorą internet ?