Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 154

Wątek: Problemy z grą

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Co to stanowi jaki internet.
    Nie ma to znaczenia.

G R A N I E D Z I A Ł A I T Y L E !!!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak już pisałem w poście #53 problem dotyczy prawdopodobnie skryptu sprawdzającego wersję Flash Playera. A konkretnie odpowiedzi serwera na żądanie jego pobrania.

Czy osoby, które mają problem, mogą wyświetlić poniższą stronę (wyświetli się kod js)?
    https://ubistatic-a.akamaihd.net/001...g/AC_OETags.js
    Prawdopodobnie Ci, którzy nie mogą się zalogować, nie mogą również wyświetlić tej strony, a osoby które mogą, wyświetlą ją bez problemu.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez mar_uda Zobacz posta
    Jak już pisałem w poście #53 problem dotyczy prawdopodobnie skryptu sprawdzającego wersję Flash Playera. A konkretnie odpowiedzi serwera na żądanie jego pobrania.

Czy osoby, które mają problem, mogą wyświetlić poniższą stronę (wyświetli się kod js)?
    https://ubistatic-a.akamaihd.net/001...g/AC_OETags.js
    Prawdopodobnie Ci, którzy nie mogą się zalogować, nie mogą również wyświetlić tej strony, a osoby które mogą, wyświetlą ją bez problemu.
    Na sieci firmowej gra mi od wczoraj nie dziala na FF i Operze, na Chrome dziala tak jak dzialala. Wszystkie trzy wyswietlaja zawartosc skryptu zamiast go odpalac. To tak ma dzialac w zamierzeniu ?
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Na sieci firmowej gra mi od wczoraj nie dziala na FF i Operze, na Chrome dziala tak jak dzialala. Wszystkie trzy wyswietlaja zawartosc skryptu zamiast go odpalac. To tak ma dzialac w zamierzeniu ?
    Tak, chodzi o jego wyświetlenie. U 3 osób (ja jestem 4) problem jest z odpowiedzią serwera na pobranie skryptu. Ogólnie domena ubistatic-a.akamaihd.net działa jakby chciała, a nie mogła.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    moze to akamai ma problemy z serwowaniem contentu ? nie wyglada zeby mieli jakas awarie ale moze jednak ..
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mam internet z plusa ale co to ma do rzeczy-po pierwszej konserwacji gra zaczęła szwankować a po drugiej przestała działać-to co dostawca internetu wie kiedy konserwacja jest na grze i specjalnie blokuje?

Początkujący Osadnik Awatar Mika17
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mi się wyświetliła a też mam problemy z logowaniem muszę wifi resetować ,wina jest po stronie techników BB i tyle ,pytanie jak długo te wifi będę musiała resetować moze ktoś tam tyłek ruszy i to naprawi w koncu ,są też inne problemy jak np. brak czatu gildii u dużej liczby graczy .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    jak zwykle po konserwie coś musi być zepione czyli standard konserwa konserwy po konserwie się zapowiada szkoda ze tak to u was działa fajna gra a wszystko niszczycie brakiem dobrze wykonanych napraw serwisowych nie potraficie to tego nie róbcie albo zmieńcie informatyków

Mikusia22
    Działa!!!!!!!!!

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    bo chlopczyku, brak TWOJEJ, inwencji, by cos z tym zrobic, nie ICH. kumasz?

Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów