Witam chciałem dziś kupić klejnoty lecz wyskakuje mi "Przekazane dane są błędne i nie gwarantują bezpieczeństwa. Skontaktuj się z administracją strony"
Witam chciałem dziś kupić klejnoty lecz wyskakuje mi "Przekazane dane są błędne i nie gwarantują bezpieczeństwa. Skontaktuj się z administracją strony"
Ostatnio edytowane przez RagnarLodbrok ; 27.07.2017 o 12:45
Witaj!
Napisz do naszej pomocy technicznej. Postaramy się pomóc.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dla mnie udało sie zapłacić ale klejnotów jak na razie nie widać, zawsze były od razu
Klejnoty już na koncie
Ostatnio edytowane przez Qazaxas ; 27.07.2017 o 14:31
Cieszę się, ze sprawa została wyjaśniona!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Już wszystko działa thx za pomoc
Też kupiłem klejki zakupiłem o go 16.46 i dalej czekam na sms z kodem godzina mija a Kodu nie ma,
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 27.07.2017 o 17:46 Powód: korekta treści
Nie zapomnij zrobić screena z potwierdzeniem bo nie dostaniesz klejnotów, i datę widoczną bo dostaniesz 2x mniej klejnotów.
Generalnie osoby z doświadczeniem nie wysyłają smsów bo one przychodzą z opóźnieniem nawet kilkudniowym. Nawet jak później dostaniesz klejnoty to będziesz mieć liczbę o wiele mniejszą.
,przypopmne tylko bb taku chamsko wypowiedział sie do mnie zebym spobie sprawdził zasięg sieci to jego przypuszczenie ze nie mam sms zwrotnego z kodem od przeszło juz godziny jawne olewanie graczy!!!!!!
Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; 28.07.2017 o 10:16
hello bb dalej brak SMS Z KODEM TYLKO POGRATULOWAĆ CAŁEJ NIEUDOLNEJ EKIPIE!!!!!
Witam!
Opisane problemy zostały rozwiązane. Jeżeli jeszcze potrzebujesz naszej pomocy - napisz w tej sprawie do pomocy technicznej.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa