Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 57

Wątek: Problem z "zamrożeniem" gry.

  1. #21
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    07.03.2012
    Posty
    365
    Serwer
    Nowy Świat
    Teraz miałem ciekawą przygodę w 1 złodzieju dosyłałem sobie wojsko mikołajem. Stawiałem w strefie lądowania genków z gwiazdy. Mikołaj nie miał miejsca do lądowania
    został w gwieździe wojsko dodałem do innych genków a mikołaja odesłałem. Po chwili się okazało, że jednak gdzieś wylądował i odesłałem go z wojskiem. Blok padł bo wojsko które dodałem do genków wróciło z mikołajem. Super akcja brawo BB

  2. #22
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    24.03.2012
    Posty
    28
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Witam!

    Nasz zespół techniczny pracuje nad opisaną niedogodnością!

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Proponuję wziąć nadgodziny by zrobić. Bo same zapewnienie jakoś średnio zadowala. To już nie beta z nazwy przynajmniej. Coś popsuć idzie Wam momentalnie. Naprawianie przeciąga się w nieskończoność.

  3. #23
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    5,606
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Tomcio0503 Zobacz posta
    Proponuję wziąć nadgodziny by zrobić. Bo same zapewnienie jakoś średnio zadowala. To już nie beta z nazwy przynajmniej. Coś popsuć idzie Wam momentalnie. Naprawianie przeciąga się w nieskończoność.
    Technicy działają.

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

  4. #24
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    04.07.2012
    Posty
    324
    Serwer
    Kolonia
    co ci daje , wywalenie starego flasha i instalacja nowej wersji , bez czyszczenia cache przegladarki i flesha ze smieci....

    od 2 tyg. na g1 , mowie co zrobic, ale wszyscy czekaja tylko na mannę z nieba.

    no chyba ze naprawde jest cos zwalone, tylko czemu , ja takich problomow niemam.

  5. #25
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    14.06.2016
    Posty
    26
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mam to samo, na 4 roznych przegladarkach....

  6. #26
    Osadnik
    Dołączył
    23.06.2012
    Posty
    32
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie problem dotyczy chroma, gra notorycznie po kilku minutach się zawiesza obojętnie czy to przygoda czy wyspa.

  7. #27
    Osadnik Awatar QueenPen
    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    82
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mam tak samo i na chromie i firefoxie zawiasy

  8. #28
    Osadnik
    Dołączył
    08.10.2012
    Posty
    41
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Od początku lipca mam to samo, odechciewa się grać. Próbuję z kompa, z dwóch laptopów, na różnych przeglądarkach i ciągle to samo

  9. #29
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    5,606
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

    Nasz zespół techniczny pracuje nad opisaną niedogodnością!

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

  10. #30
    Osadnik
    Dołączył
    25.04.2012
    Posty
    71
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,
    Tymczasowe rozwiązanie problemu
    Chwyć okienko z grą i wyciągnij z przeglądarki pomachaj na boki i wstaw spowrotem do przeglądarki

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.