Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ moi panowie generałowie potrzebuję opieki dentystycznej
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ moi panowie generałowie potrzebuję opieki dentystycznej
W związku z efektem cieplarnianym podnosi poziom wód wokół mej wyspy. Moi osadnicy chcieli by zamieszkać w pływającym domu i stworzyć u nas drugą Wenecję.
Chciałbym pływający dom, ponieważ bezdomni na wyspie się pojawili.
Chciałbym Statuę Lwa, ponieważ jej nie posiadam![]()
Studnio, Studnio, Studnio tyś naj mądrzejsza na świecie powiedz gdzie znajdę drzewko wiśni. Mój pan wysłał mnie po nie gdyż pragnie je mieć na swych włościach.
Chciałbym recepturę Uczta Cioci Irmy, ponieważ Dopalacze do budynków to potęga
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ wszyscy go chcą... i może uleczy problem niedoboru gwiezdnych monet u mojego generała oraz inne przypadłości związane z updatem.
Howgh!
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 03.06.2017 o 14:54 Powód: nieodpowiednia tresc
Chciałbym Pływający Dom, ponieważ tylko w takich mieszkaniach osadnicy mogą poczuć się jak na wzburzonym morzu.
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ bardzo chciałbym penetrować złoża w dobrej atmosferze.
Chciałbym pływający dom, ponieważ z braku domostw większość osadników musi spać na wycieraczkach przed drzwiami.