Poproszę pływający dom, ponieważ są już chętni do zasiedlenia a ja nie mogę wyrobić się z planem budowy osiedla mieszkalnego.
Poproszę pływający dom, ponieważ są już chętni do zasiedlenia a ja nie mogę wyrobić się z planem budowy osiedla mieszkalnego.
Proszę o pływający dom, bo na mojej wyspie ceny gruntów mocno zdrożały i trudno zapewnić lokum wszystkim chętnym.
chciałbym wreszcie coś pysznego ugotować dlatego proszę o recepturę grillowanego steaka![]()
co z tego ze bym chcial Anslema albo Vargusa jesli znajac mojego pecha to nic z tego jak nie uzbieram klejek aby go wykupic to i tak ich nie dostane
Mam to gdzieś,liczę tylko na siebie,geologa sobie kupię a domek na wodzie miałem 1 i kupiłem, a za 500 kleju to nic więcej nie da się kupić, no może pakiet ale tych sporo kupiłem za gildyjne.Nie wiem komu i czemu ma to służyć ????
Czy BB nie wie na co ceny podnieść ?
Chyba tylko mi brakuje drzewka "wiśnia" to może bym kupił gdybym miał zbędne 500 kleju![]()
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ nad moją osadą unosi się smok i chciał bym zabić go śmiechem
ja bym chcial taka studnie ktora co tydzien spelni moje zyczeniebo w jednym poscie nie jestem w stanie opisac co
p no
no mogla by byc zlota wierza na 5poziomie![]()
Chciałabym pływający domy, ponieważ wyspa się rozrasta.
A ja to bym prosił o pakiet medyczny dla genarała
Chciałbym Recepturę: Grillowany stek, ponieważ pragnę być takim podpalaczem jak moi towarzysze z gildii, a aktualnie steków sam piec nie potrafię. :c