Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Osiągnij wartość produkcji na poziomie 0....

  1. #1
    Świętokrzyski

    Osiągnij wartość produkcji na poziomie 0....

    Podobno jest to błąd gry.

    Pomaga na to (przynajmniej u mnie) danie premii na dany budynek który produkuje daną rzecz.
    Ja przyznałem premie "Koszyk cioci Irmy" ale może inne też działają.

    Pozdrawiam, mam nadzieję, że rada przyda się komuś.

  2. #2
    Odkrywca Awatar kinia19910
    Dołączył
    10.04.2012
    Posty
    903
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie błąd gry, tylko błąd tłumaczenia. W tego typu zadaniach masz produkować więcej niż zużywasz.

  3. #3
    Świętokrzyski
    No może ale nawet jak czasami zatrzymywałem te budynki które zużywały daną rzecz, a budynki ją wytwarzające działały (i było ich kilka lub kilkanaście) , to nie zaliczało mi zadania, więc danie premii jest najskuteczniejszym sposobem.

  4. #4
    Osadnik
    Dołączył
    31.03.2016
    Posty
    73
    Serwer
    Złota Góra
    jest taki błąd, w którym czasem nie zalicza zadania mimo, że mamy wszystkie warunki spełnione, wystarczy wtedy zatrzymać budynek produkujący i ponownie go uruchomić, być może rzucenie premii działa podobnie

  5. #5
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    07.05.2012
    Posty
    1
    Serwer
    Nowy Świat

    porada

    jak osiągnąć wartość produkcji na poziomie 0 co 12 godzin (węgiel) (ruda)(miecze)itp.

  6. #6
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    5,137
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam serdecznie!

    Rozwiązanie znajdziesz tutaj: https://forum.thesettlersonline.pl/threads/26818
    Inni gracze bardzo solidnie rozwinęli temat dotyczący Twojego pytania.


    W skrócie - W tego typu zadaniach należy produkować więcej zasobów aniżeli zużywać.

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; 06.05.2020 o 15:05

  7. #7
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    09.08.2012
    Posty
    428
    Serwer
    Nowy Świat
    A Ty widzisz to i nie grzmisz koleś konto ma od 2012 roku a pyta o wartość produkcji
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    Nie masz racji, narzekam licząc na sensowne poprawki.

  8. #8
    Początkujący Generał Awatar Tornados
    Dołączył
    24.05.2012
    Posty
    2,656
    Serwer
    Kolonia
    Moze wrocil po kilku latach? Tez mialem spora przerwe i niektorych rzeczy nie ogarniam

  9. #9
    Początkujący Generał Awatar RedJul
    Dołączył
    22.02.2012
    Posty
    2,658
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może to już syn dorósł do gry tatusia?

  10. #10
    Moderator Forum Awatar MOD_Victoria
    Dołączył
    25.02.2015
    Posty
    2,008
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tematy połączono.

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.