Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: uszkodzony obszar serwera

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    a będzie jakaś rekompensata za te wszystkie dropy które Pan_Bobra by rozdał (a nie może) w gildii ??

a tak z innej beczki to oni chyba nawet nie czytają przed wysłaniem tego co wklejają w wiadomość...

"Jest nam przykro że nie dział ale to nie my, to inny dział.
    Jak nie odpiszesz w ciągu dwóch dni to kasuje bo nie ma problemu i pisz se chłopie do woli"

Osadnik Awatar Kfiatek6
    Serwer
    Nowy Świat
    A mnie wyskoczyl troche inny problem. Co prawda nie jest to uszkodzony serwer, ale po dluuuugiej chwili laduje mi wyspe, na ktorej i tak nic nie moge zrobic (jedynie poogladac i to nie wszystko, bo nie wszystko sie laduje), po czym po krotkiej chwili pojawia sie gosc z mlotkiem walacy w komputer. I tak w kolko od ok 21. Nie rozumiem, co jest, bo wczesniej wszystko dzialalo. Bez szalu, ale kopalnie i pola moglam postawic. A teraz kupa.

Początkujący Osadnik Awatar Pan_Bobra
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Oczywiście dalej żadnej odpowiedzi z supportu więc jak pojawi się BB_Penelopa to poproszę o pomoc lub podpowiedź jak się skontaktowac z tym odrębnym działem

Osadnik Awatar qpon777
    Serwer
    Nowa Ziemia
    cierpliwosci

ja juz tak miałem kilka razy i zawsze trzeba było pare dni poczekać, pewnie Panowie z tego specjalnego działu są bardzo zajęci.
    Cztery dni czekania to chyba nie długo

ps. w sumie to czemu niektórzy nigdy nie mieli takich niespodzianek a ja juz ze 4 razy ??????
    Mam czuc się wyróżniony ???

Serwer
    Dolina Odkrywców
    Chyba będziemy musieli poczekac do kolejnej konserwacji i będą liczyc że samo się naprawi, bo nie mają czasu nawet odpisać

Osadnik Awatar qpon777
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mnie się właśnie udało zalogować

próbuj Panie Bobra

Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie tez już działa, jakoś sobie poradzili

Jak juz działa w miare poprawnie, to mam pytanie:

- czy mozna się ubiegac o jakąś rekompesate za to że nie mozna było się zalogowac przez kilka dni??

- jak tak to jaka jest pracedura
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 09.05.2017 o 09:42 Powód: połączenie postów

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Dział techniczny pracuje nad opisanymi niedogodnościami.
    Dziękuje za cierpliwość.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Pan_Bobra Zobacz posta
    Witaj ,

dziękujemy za wiadomość. (...)

Ktoś mi podpowie gdzie teraz do nich wysyłać wiadomości? bo support techniczny twierdzi że to inny dział się tym obecnie zajmuje i oczywiście niczego nie można się dowiedzieć
    Ten inny dział zajmował się moim problemem przez ponad pół roku... W żaden sposób nie dało się z nim skontaktować, ani przez formularz czy też konto ubi. Kpina i tyle.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 09.05.2017 o 09:43 Powód: Wycięto korespodencję z supportem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    NIestety, dziś podczas przenoszenia obozu marszałka, wyskoczył mi taki błąd, teraz podczas logowania cał czas wyskakuje.
    Jest jakiś pomysł jak rozwiązać? czy po prostu czekać?

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów