Jakby wrzucili do dzieci kościany kościółek to ja tam będę robić, wieża wiedźmy nie ma sensu
Jakby wrzucili do dzieci kościany kościółek to ja tam będę robić, wieża wiedźmy nie ma sensu
Kościółek masz w Wirze. Chętnie bym robił ale zebranie jeszcze 3 ludków obecnie graniczy z cudem.
Aaa, Dzieci Sawanny przemianował bym na przygodę epicką, CR jest na to za słabe,
w sumie racja w dzieciach sawanny traci sie nawet 4 tys. ludzi.
Tylko ikonkę nieco poprawić, no i drop. Exp jest w porządku: 33.440 punktów, CR ma 28.175 punktów. Jeśli trzeba by znaleźć miejsce na lądowanie 3 gracza to w górnej strefie lądowania, ew można by ją trochę powiększyć.
Sama kosmetyka.
W tym rzecz, że nie kosmetykaPrzebudowa całej przygody nie jest warta zachodu. Na pierwszy rzut oka może się wydawać, że wystarczy zmienić ikonę i dodać miejsce na 3 gracza ale tak nie jest. Nie bez powodu jest podział na "typ" przygody i ktoś kto już tych przygód trochę zrobił to z pewnością zauważył różnicę. Jakby nie było expa dostaje się za pokonane jednostki a nie za sam fakt ukończenia przygody. A wrzucenie 500 jednostek do obozu po to tylko, żeby zmienić expa nie wchodzi w grę. Dyskutować na tym nie ma sensu bo z pewnością nie będą ingerować w przygodę w taki sposób, pewne jest tylko to, że trzeba zmienić dropa z tej przygody bo robienie jej w ogóle nie jest opłacalne poza zrobieniem do zadania itp. Jest wiele innych przygód za doświadczenie, w których nie dość, ze poświeci się mniej czasu to i straty są dużo mniejsze i na doświadczeniu więcej zyska się.
a, mnie nie obchodzą te przygodyl
cześżć
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 18.03.2017 o 20:26 Powód: połączenie postów
Dzień dobry,
w związku z tym, że w ciągu ostatnich miesięcy autorowi pomysłu nie udało się zebrać wystarczającej liczby pozytywnych głosów, by BB_Penelopa mogła przekazać go do developerów, temat zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria