BB Penelopa, przekaż swoim niemieckim kolegom z BB żeby się nauczyli korzystać z zegarka !
Gra miała być niedostępna OD 18.30 czasu polskiego
BB Penelopa, przekaż swoim niemieckim kolegom z BB żeby się nauczyli korzystać z zegarka !
Gra miała być niedostępna OD 18.30 czasu polskiego
Trochę to przykre albo nawet śmieszne z punktu widzenia graczy którzy nie mogą i tek wejść do gry, więc po co info że będzie niedostępna od 18:30 skoro cały dzień z niewielkimi przerwami NIE dało się grać?
Bo może jeśli od 18:30 będzie NIEDOSTEPNA to TERAZ szybko dam radę zapuścić produkcję 330 koszy??
Sorki, ktoś tu jest do kitu![]()
Ja się pytam do czego oni mają serwery testowe kiedy to na główne wrzucają takie buble które paraliżują grę totalnie . Wstyd ... tyle konserwacji robią pod rząd a żadna nie przynosi zamierzonego efektu , teraz następna przed nami w dodatku która ma trwać do 22. Ja się pytam jak tu grać,jak zaliczyć zadania dzienne i gildyjne ??
Dobrze, że udało mi się wejść na grę przed praca o 4 rano bo tak nawet nie miałabym zaliczonego logowania za dzisiejszy dzień... Gratulacje dla was.Technikom życzę miłej nocy![]()
a napisz cos nie po ich myśli to to skasują tacy sa wspaniali to potrafią najlepiej zenada
moje zdanie jest takie że te zadania "KRYZYSOWE" to chyba zostały wprowadzone żeby w.....ć graczy, to już nie pierwszy wasz KRYZYS programistyczy czy informatyczny, pozatym wszelkie zmiany czy konserwacje miały byc przeprowadzane w nocy, tylko banda nieudaczników zapewne zastajkowała że nie bedzie siedzieć w nocy i jest jak było, proponuje zbojkotowac zaproponowany KRYZYS i połozyć na niego lage
No i mamy konserwe konserwy po dokonanych ulepszeniach gry)