Witam ponownie!
Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
pozostawic kopalnie
usunac przedmiot z gwiazdka
Witam ponownie!
Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Zawsze znajdzie się grupa ludzi, którzy nie będą czegoś popierać. Uważam, że BB słusznie postąpiło zabierając zbugowane kopalnie. Ale z racji tego, że były dostępne dosyć długo, proponuję dać każdemu aktywnemu jedną (nie do sprzedaży) taką kopalnię. Mogłaby być np z jakimś ograniczeniem czasowym. typu postaw raz dziennie![]()
CENOWA DEMOLKA
Najtaniej - tylko u Polka!
Zgarnij już teraz najlepsze oferty -> waga Polk
Mnie tam nic nie zabrało...
Miałam 2 sloty po jednej kopalni w każdym, nie mam pojęcia, która to była ta z kalendarza.
Po konserwacji mam jeden slot z dwoma kopalniami. Czyli zgodnie z tym co napisali, usunęli po prostu buga, czego należało się spodziewać i każdy rozsądny gracz dłuższym stażem przygotował się na tą ewentualność i nie lamentuje z tego powodu w kilku tematach.
Cały ten wątek jest bez sensu...
Opcje w ankiecie tez takie, że nie ma na co zagłosować.
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Mi zniknęła jedna, ale z uwagi na dłuuugą konserwę pewnie się po prostu zawaliła. Nie jest to dla mnie jakiś sczególny powód do zmartwienia. Dobrze, że zbugowane kopalnie zostały zabrane. Janusze biznesu pewnie trochę stracili- ale szybko sobie to odbiją , więc tragedii nie ma. Karę powinni też ponieść Ci, co poraz kolejny wpuścili takiego babola do kalendarza- jakby domki i magazyny nikogo niczego nie nauczyły. Ale pewnie jeszcze nie raz taka"perełka" w wykonaniu BB się przytrafi.
Ostatnio edytowane przez Freha ; 26.01.2017 o 14:22
Dzień dobry,
błąd powodujący wracanie arktycznych kopalni żelaza (z kalendarza) został naprawiony podczas aktualizacji 24 stycznia br.
Temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria