jeszcze 30 glosow i po pomysle
Zachęcam do głosowania!
pozdrawiam
gracz horis
tak
nie
nie mam zdania
jeszcze 30 glosow i po pomysle
Zachęcam do głosowania!
pozdrawiam
gracz horis
gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
moze bywam brutalny, ale za to szczery
Nie ma budynków produkujących zaprawę.
Czy komuś z głosujących przeciwko serio przeszkadzałby budynek zwiększający prędkość produkcji broni?
Rozumiem, że ci, co przeciw, zagłosowaliby również na nie na propozycję dodania do gry arkebuzerów (mało masz rodzajów wojska?), zaprawy (mało ci 5 poziomów, do czego ci 6?), posiadłości (przecież są rezydencje i lodowe).
Czy może 'nie', bo to pomysł Wojtka?
A, jeszcze jedno. Przestańcie biadolić z tym brakiem miejsca na wyspie. Nie wiem jak to jest, że mam jeszcze miejsce na kilkadziesiąt budynków a mimo to, cały czas mogę robić przynajmniej jednego drwala dziennie, niczego mi na co dzień nie brakuje, a to, czego mi czasem brakuje, uzupełniam handlem raz w miesiącu. Cuda?
Ostatnio edytowane przez Larxand ; 06.01.2017 o 20:21
larxand zagłosowałem na nie, bo pomysły wojtka są niespójne, za dużo chaosu w nich jest, itp itd.
w 5 min mogę wymyślić 100 przeróżnych nowych budynków i surowców. po co?
trzeba usprawnić aktualne wąskie gardła jak ktoś już wspomniał, a nie dodawać kolejne pierdoły.
"Everybody lies"
No ale budynku, który pozwoliłby na szybszą produkcję broni albo umożliwiłby zdobycie zaprawy w inny sposób niż z przygód nie nazwałbym pierdołami.
Wojtka pomysły są rzeczywiście niespójne, ale moim zdaniem tu akurat warto wyłuskać coś dobrego, dlatego zagłosowałem na tak.
z bronią nie ma problemu, z zaprawą też tak tragicznie nie ma. co to za frajda jakbyś po 2-3 miesiącach upnął wszystko na 6lvl.
ul.koszary są za wolne.
po co wymyślać 20 rzeczy, jak wystarczy 1-2 usprawniające grę.
"Everybody lies"
Nie, po pierwsze cegielnia to mój, odrzucony przez BB pomysł, po drugie czy Ty w ogóle możesz krawców robić?![]()
CENOWA DEMOLKA
Najtaniej - tylko u Polka!
Zgarnij już teraz najlepsze oferty -> waga Polk
Jeszcze wprowadziłbym areszt do którego bezterminowo zamknąłbym wojtka
Dedykacja dla moderatorów
Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
Karol Bunsch
przeciw
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów