Rezydencję, dostępną od L19, można kupić u Kupca za 95 niebieskich (niezależnie od poziomu, o ile pamiętam).
Podobnie Posiadłość (ta dostępna od L71) powinna być dostępna u Kupca i "handlowalna".
Tak
Czemu nie
Nie
Nie mam zdania
Rezydencję, dostępną od L19, można kupić u Kupca za 95 niebieskich (niezależnie od poziomu, o ile pamiętam).
Podobnie Posiadłość (ta dostępna od L71) powinna być dostępna u Kupca i "handlowalna".
Posiadłość już jest handlowalna :P Przypuszczam, że pojawi się jako oferta limitowana, co będzie miało sens, jeśli nie będzie zbyt droga. Do kupienia "na
co dzień" nie powinna być dostępna, bo wbicie 71 poziomu przestanie mieć JAKIKOLWIEK sens (nie to, żeby teraz miało duży).
A rezydka nie jest czasem do kupienia w kufrze dopiero od 19?
Sprawdziłem na innym świecie, gdzie cudem dobiłem do 14 i rezydencję mógłbym kupić u Kupca, gdybym miał tam klej. Kłódki nie ma.
Dążenie do 71 tylko po to, żeby móc postawić posiadłość, która mieści 10 głów więcej niż zwykła rezydencja, też może niespecjalnie dobrze świadczyć o zdrowiu.
No nic, na razie wstrzymuję się od głosowania, może ktoś jakiś rzeczowy argument przeciw przedstawi![]()
+ 20 głów i + 500 do szpanuA poważnie, to patrząc na ceny wież wiedźmy, to chyba jednak jakiś bodziec jest. Nie każdy jest Elitkiem.
Witam!
Proszę autora o dokładniejszy opis.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Myślałem, że zrozumiale opisałem, nie wiem jak dokładniej można to przedstawić.
Rezydencja, która daje +10 do populacji dostępna jest od 19. poziomu za deski i granit i zabiera 1 patent budowlany ale można ją również kupić w dowolnym momencie za 95 klejnotów (bez straty patentu) i tak kupioną handlować z innymi graczami.
Myślę, że Posiadłość, która daje +30 do populacji, dostępna od 71. poziomu za mahoń i zaprawę również powinna być dostępna w sklepie od dowolnego poziomu.
Wprawdzie widzę, że można Posiadłości zażądać na handlu, ale nie wiem w jaki sposób obecnie można sprzedać Posiadłość, której nie można kupić w sklepie za klejnoty tak, jak Rezydencję.
Rezydencja która jest od poziomu 19 ma swój odpowiednik bezpatentowy do zdobycia u kupca za 95 klejnotów.
Od poziomu 71 pojawia się kolejna wersja rezydencji której odpowiednik bezpatentowy teoretycznie jest handlowalny (jest ikonka na handlu) ale nie ma go w ofercie u kupca.
W tym momencie bardziej na miejscu wydaje się pytanie nie czy (bo wiemy że ma być) a kiedy pojawi się on u kupca.