Drodzy Gracze,
W tym wątku wklejajcie zdjęcia swoich prac odnośnie konkursu "Świąteczny event społeczności". Poniżej znajduje się przykład tego w jaki sposób należy umieścić zdjęcie z nazwą gracza.
Miłej gry!
BB_Penelopa
Drodzy Gracze,
W tym wątku wklejajcie zdjęcia swoich prac odnośnie konkursu "Świąteczny event społeczności". Poniżej znajduje się przykład tego w jaki sposób należy umieścić zdjęcie z nazwą gracza.
Miłej gry!
BB_Penelopa
Cudownych i niezapomnianych Świąt życzę WSZYSTKIM!
Aby magia Bożego Narodzenia pozostała w nas jak najdłużej :-)
http://pokazywarka.pl/mkj29b/
Ostatnio edytowane przez Amy999 ; 26.12.2016 o 13:27
Witajcie!
Chciałabym Was wszystkich serdecznie zachęcić do udziału w zabawie.
Tak wygląda moja choinka.
(nie będzie brana pod uwagę)
Życzę Wam spokojnych, magicznych i pełnych ciepła Świąt.
MOD_Victoria
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 19.12.2016 o 19:26
MarciD
Witaj BB_Santy
Już na początku mojego listu chcę Cię serdecznie pozdrowić i podziękować za zeszłoroczne prezenty eventove. Bardzo mi się one podobały i sprawiły wiele radości.
Dzis pisze do Ciebie w sprawie tegorocznych Swiat Bozego Narodzenia.Gram w setlers online od ok 5 lat nigdy w zadnym evencie nie udalo mi sie trafic jakiegos fajnego i cennego budynku takiego jak np. lodowa posiadlosc.Dlatego chcialabym Cie prosic o taki budynek.Swoją prośbę o te rzeczy uzasadniam tym, iż przez cały rok byłam naprawdę grzeczna pomagalam innym i nie oszukiwalam nikogo w grze.Mam nadzieję, że nie zapomnisz mnie odwiedzić i zostawić mi mojej wymarzonej rzeczy, za które będę Ci bardzo wdzięczna. Pozdrowienia dla wszystkich pracujacych nad gra The Setlers Online i dla Ciebie BB_Santy.
MarciD
PS. Na stoliku w salonie zostawię Ci ciasteczka i mleko. Całuję.
Witam!
Bardzo dziękuję za dodane prace!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Choinko piękna jak las,
Choinko zostań wśród nas!
Ty bałwanie też.
Moc świątecznych serdeczności !
Ostatnio edytowane przez GalAndrzej ; 22.12.2016 o 01:05
Witam!
Dziękuję za dodane prace!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
A ja nic nie przesyłam, poza życzeniami.
Ostatnio edytowane przez CoDiAl77 ; 05.01.2017 o 21:36