jestem na nie, to kolejne dane dla bb do sumowania itp, i znajac programistow bb wyszedlby niezly galimatias, jak nie moga juz od ponad pol roku poradzic sobie z brakiem kropek w gildiach , i tylko bb pisze ze pracuja nad tym
Tak
Nie
Nie mam zdania
jestem na nie, to kolejne dane dla bb do sumowania itp, i znajac programistow bb wyszedlby niezly galimatias, jak nie moga juz od ponad pol roku poradzic sobie z brakiem kropek w gildiach , i tylko bb pisze ze pracuja nad tym
gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
moze bywam brutalny, ale za to szczery
Witam!
Ponownie proszę o dodanie ankiety.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Jest ankieta![]()
Wiekszosc zloz jest pogrupowana w 2-3 grupy wiec w ciagu -nastu sekund mozna obejrzec wszystkie - wystarczy umiec sie poruszac po sektorach za pomoca skrotow klawiszowych.
Stanu kamienia nikt normalny nie kontroluje z prostego powodu - geolog znajdzie nowe zloze w pare minut + surowiec jest praktycznie bezwartosciowy po osiagnieciu nawet niskich levlei, o srednich nie wspominajac.
Ogolnie to nauczony doswiadczeniem mysle, ze jedyny widoczny efekt istnienia takiego okienka bylby taki, ze by sie otwieralo niepotrzebnie przy logowaniu tak jak to teraz jest z zadaniami (i czego BB nie potrafiloby naprawic przez nastepne 1-2 lata).
"A necromancer is just a really, really late healer"
Witam!
Dziękuję za dodanie ankiety i zapraszam do głosowania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
a nie prościej przeorganizować istniejące już podsumowanie gospodarki zamiast dodawać nowe okno co spowoduje tylko nowe bugi?
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Jest to jeden ze sposobów rozwiązania problemu. Jak dla mnie ok.
Phi, ja taki przegląd ogarniam w minutę bez dodatkowych zestawień. Używam do tego skrótów klawiszowych, bo pamiętam doskonale, gdzie i co się znajduje. Trudno aby było inaczej, jeśli dysponuję swoją wyspą od 4 lat, a ona mi się nie zmieniła o jotę. Tak więc mówię temu pomysłowi nie. Głównie dlatego, że zajmie to BB sporo czasu i nie obejdzie się bez problemów technicznych. Po drugie, jak tak dalej pójdzie, to dojdziemy do sid meier's civilization, a wtedy to już nie będą NASZE SETTLERSY. Po trzecie, jest mnóstwo innych dziedzin, nad którymi BB się powinno skupić i je dopracować. Choćby kolonie i ich obrona, wykorzystanie nadmiaru drewna mahoniowego czy platyny. Warto też wspomnieć o uśmierceniu handlu dorzucaniem graczom manufaktur czy innych budynków robiących coś z niczego. Gra ostatnio idzie w dobrym kierunku i nie cudujmy.
Witam!
Głosy są bardzo podzielone, zapraszam do dalszej dyskusji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa