Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za dodaniem zestawienia zasobów z podaniem ilości tych zasobów?

Głosujących
32. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

15 46.88%
  • Nie

11 34.38%
  • Nie mam zdania

6 18.75%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Zestawienie poszczególnych kopalni / złóż / zasobów.

Odkrywca Awatar horis
    Serwer
    Złota Góra
    jestem na nie, to kolejne dane dla bb do sumowania itp, i znajac programistow bb wyszedlby niezly galimatias, jak nie moga juz od ponad pol roku poradzic sobie z brakiem kropek w gildiach , i tylko bb pisze ze pracuja nad tym
    gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
    moze bywam brutalny, ale za to szczery

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Ponownie proszę o dodanie ankiety.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez stoowa82 Zobacz posta
    Czyli jednak usprawnienie. Dla świeżaków, ok, czyli dla tych, którym najtrudniej jest się odnaleźć na wyspie. Dla mnie też .
    jak już napisałem, o ile nie zrezygnujesz po 2-3 miesiącach jak to dużo osób robi, to będziesz ogarniał wyspę bez dodatkowych tabelek itp
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jest ankieta

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wiekszosc zloz jest pogrupowana w 2-3 grupy wiec w ciagu -nastu sekund mozna obejrzec wszystkie - wystarczy umiec sie poruszac po sektorach za pomoca skrotow klawiszowych.

Stanu kamienia nikt normalny nie kontroluje z prostego powodu - geolog znajdzie nowe zloze w pare minut + surowiec jest praktycznie bezwartosciowy po osiagnieciu nawet niskich levlei, o srednich nie wspominajac.

Ogolnie to nauczony doswiadczeniem mysle, ze jedyny widoczny efekt istnienia takiego okienka bylby taki, ze by sie otwieralo niepotrzebnie przy logowaniu tak jak to teraz jest z zadaniami (i czego BB nie potrafiloby naprawic przez nastepne 1-2 lata).
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Dziękuję za dodanie ankiety i zapraszam do głosowania.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a nie prościej przeorganizować istniejące już podsumowanie gospodarki zamiast dodawać nowe okno co spowoduje tylko nowe bugi?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jest to jeden ze sposobów rozwiązania problemu. Jak dla mnie ok.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Phi, ja taki przegląd ogarniam w minutę bez dodatkowych zestawień. Używam do tego skrótów klawiszowych, bo pamiętam doskonale, gdzie i co się znajduje. Trudno aby było inaczej, jeśli dysponuję swoją wyspą od 4 lat, a ona mi się nie zmieniła o jotę. Tak więc mówię temu pomysłowi nie. Głównie dlatego, że zajmie to BB sporo czasu i nie obejdzie się bez problemów technicznych. Po drugie, jak tak dalej pójdzie, to dojdziemy do sid meier's civilization, a wtedy to już nie będą NASZE SETTLERSY. Po trzecie, jest mnóstwo innych dziedzin, nad którymi BB się powinno skupić i je dopracować. Choćby kolonie i ich obrona, wykorzystanie nadmiaru drewna mahoniowego czy platyny. Warto też wspomnieć o uśmierceniu handlu dorzucaniem graczom manufaktur czy innych budynków robiących coś z niczego. Gra ostatnio idzie w dobrym kierunku i nie cudujmy.

Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Głosy są bardzo podzielone, zapraszam do dalszej dyskusji.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów