witam dziś dostałem 2 kryształy za logowanie użyłem ich w excelsiorze i pobrało mi klejnoty kryształy zostały a klejnoty zabrało miałem 414 klejnotów mam 298 jakim cudem?
i czy zostaną zwrócone? proszę o odp.
witam dziś dostałem 2 kryształy za logowanie użyłem ich w excelsiorze i pobrało mi klejnoty kryształy zostały a klejnoty zabrało miałem 414 klejnotów mam 298 jakim cudem?
i czy zostaną zwrócone? proszę o odp.
Dzień dobry,
niestety żaden użytkownik forum nie jest w stanie odpowiedzieć na tak postawione pytanie.
Bardzo proszę o skontaktowanie się w tej sprawie z supportem pod adresem: account.support@thesettlersonline.pl
Skoro pobrało klejnoty zamiast kryształów jest to błąd i należy go zgłosić do zespołu wsparcia.
O zwrocie klejnotów również należy rozmawiać z supportem.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria
Samo raczej nic się nie wzieło, zgodnie z tym co piszesz zjadło ci 116 klejnotów czyli równowartość 4 kryształów
Może kliknąłeś 2x przez nieuwagę, zgłoś do supportu ale znając politykę firmy rekompensaty nie będzie.
Witam. Ja mam problem innego sortu. Mianowicie osiągnęłam lvl 53 (brawo ja) i odblokowałam sobie w tym budynku/statku excelsior listy (są od 53 lvl, znów brawo ja ;p). Po wielu dniach ładowania w te trzecie listy, kryształy dostałam tą upragnioną misję "Tajemnicza anonimowa groźba". Pierwsze zadanie poszło mi bardzo sprytnie i na drugim zadaniu zaczynają się schody. W drugim zadaniu mam wyprodukować mieczników platynowych. Hmmm, niby nic trudnego. Problem pojawia się wtedy gdy chcę wybudować i elitarne koszary i miecznika platynę. Na moje nieszczęście budynki te dostępne są od 54 lvl'u. Trochę ich, ale spory problem. Czyli jak? Mam odblokowane te "listy", mogę robić zadania z nich, ale (i tu pojawia się paradoks) nie mogę zrobić zadania bo nie mam osiągniętego lvl'u? To moim zdaniem te listy, powinny być odblokowane na lvl'u 54. No przecież nie kupię sobie mieczników platyny (chyba że takowi są gdzieś dostępni), ale to już prawie zahacza o handel "ludźmi".
Proszę o odpowiedź, ewentualnie o poprawkę tego.
Pozdrawiam.
Ink_a.
Zmartwię Cię (a przy okazji pocieszę) - ostatnie zadanie w tej misji to przygoda z 1001 nocy, której raczej nie zrobisz przed 57 levelem. Za to w ramach pocieszenia - jedna z trzech misji wypadających z tego rodzaju listów (Podręcznik z postaciami czy jakoś tak) da się bez problemu wykonać (bo w "Kompasie" też jest baśniowa przygoda).
mistamus twoja odpowiedź świadczy tylko o twojej słabości. mam 53 lvl i jakoś ani drwal ani pierwszy złodziej nie sprawiają mi problemu.
ink trafiłeś na jedyne zadanie niemożliwe do wykonania na twoim lvlu, pozostałe da się zrobić ... nie powiem, że bez problemu, bo to zależne jest od twojej gospodarki i populacji
Akurat to zadanie jest w pełni wykonalne bo tam każą wyprodukować lub zdobyć = kupić, lub nawet, jeśli masz trochę takich mieczy w magazynie to wystaw na handel i anuluj, miecze wrócą do magazynu i je w ten sposób zdobywasz.