Proponuję usunąć przygody kooperacyjne przy wyszukiwaniach odkrywcy bo zaśmiecają, a wrzucić do kupca kto będzie miał ochotę to sobie zakupi.
Proponuję usunąć przygody kooperacyjne przy wyszukiwaniach odkrywcy bo zaśmiecają, a wrzucić do kupca kto będzie miał ochotę to sobie zakupi.
Ja osobiście proponowałabym zmiane dropow, proporcjonalnych do kosztow wykonania tych przygodkiedys to jakos integrowalo ludzi a znalazł sie madry i postanowil popsuc cos co dobrze funkcjonowalo....
Przecież możesz je usunąć z gwiazdy, jak Ci przeszkadzają.
ja osobiście trzymam wszystko, nigdy nie wiadomo co bb nawywija i jak zmienią się przygody (przykład szkółek)
na testowym już jest grupowanie przygód, więc w niedalekiej przyszłości będzie to tylko 1 ikonka
albo tak jak napisał Jurek, możesz usunąć ;p
"Everybody lies"
Ostatnio edytowane przez Azyra ; 30.11.2016 o 12:52 Powód: dopisanie zdanka
taa, a pozniej jak beda ci zamiast tego same krwawe maryny przynosic to zalozysz podobny watek tylko zamiast przygod kooperacyjnych wstawisz krwawa maryna, lub inna przygode ktorej nie robisz i ci zasmieca , 'a odkrywca zamiast smieciowej mógłby w tym czasie przynieść zwykłą ciekawszą'
gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
moze bywam brutalny, ale za to szczery
Hmm... czyli są osoby którym się podoba to może powiększyć pule przygód których nikt nie robi typu krwawa Maryna. Ale konkretnie Krwawą Maryne mogę zrobić, a do kooperacji potrzebuje pół dnia żeby kogoś znaleźć czy to tak trudno zrozumieć, ponadto krwawej odkrywca nie przynosi z bardzo długich poszukiwań.
Ps. Odnośnie zakładania wątku przepraszam to ostatni, bo widzę że forum jest do smęcenia nie do dyskusji czy coś można poprawić.
Ostatnio edytowane przez Azyra ; 02.12.2016 o 10:45 Powód: dodanie Ps.
Witam!
Głosy są zróżnicowane, dlatego zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów