Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Tajemnicza moneta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Tajemnicza moneta

Cześć. Znajomy miał ten sam problem ale na testowym. Ja mam w Kolonii. Odpaliłem mini zadanie, doszedłem do przygody "Wyspa Tiki Tiki" i po kliknięciu w ikonę przygody, ta zamiast się odpalić po prostu wyparowała, nie mam jej ani w gwieździe ani w książce zadań. Pisałem do Supportu, prosili o podanie kiedy to zadanie zostało rozpoczęte i od tej pory cisza, zero odpowiedzi czyli od 22:15 19.10
    Miał ktoś już taki problem?

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak to jest jak się klika "na pałę" i nie patrząc potwierdza. Na 99% usunąłeś ją z gwiazdy bo trafiłeś krzyżyk. Mnie kilka razy też się zdarzyło w ten nieszczęsny krzyżyk trafić, ale zawsze czytam co mi wyskakuje (no prawie zawsze więc anulowałem za każdym razem decyzję o usunięciu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Na 10000% nie kliknąłem w X w prawym górnym rogu.

Osadnik Awatar Dragonsmile
    Serwer
    Kolonia
    Miałam tak samo, po około 24h nagle się pojawiła w wykrzykniku. Na 100% wcześniej jej tam nie było, bo ze 2x sprawdzałam .

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Dragonsmile Zobacz posta
    Miałam tak samo, po około 24h nagle się pojawiła w wykrzykniku. Na 100% wcześniej jej tam nie było, bo ze 2x sprawdzałam .
    Drap Smoczosmieszka za uszkiem

Moderator Forum Awatar MOD_Victoria
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

w związku z brakiem (aktualnych) wpisów potwierdzających dalsze istnienie opisanego problemu temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Victoria

Uprawnienia umieszczania postów