Strona 8 z 19 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 186

Wątek: Problem z grą na FF

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Co trzeba zrobić aby wejść do gry - zalogowałem się, jest tabliczka z zielonym ptaszkiem i widzę wszystko na wyspie - a klikając na zielony ptaszek nic się nie dzieje. Data dzisiejsza 19.102016 od godziny 8.00 do tej pory czyli 14.09 cały czas to samo

i dalej cisza mimo pisania na napisany adres
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 21.10.2016 o 14:27 Powód: połączenie postów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Używam firefoxa, i mam dokładnie to samo od dokładnie DZISIAJ. tj. 19.10.2016. A problem wystąpił po tym jak system win10 zainstalował jakąś aktualizacje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    czyszczenie cookies w mozzilli tez nie pomaga; ale wałek
    robią coś? żadnej informacji na głównej stronie......

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ten sam problem w Firefoxie od wczoraj. Ehhhh....

rymcymcymka
    jeszcze dzisiaj około 7 rano logowałam się, a już w południe kiszka-kaszana, gra padła...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wg. mnie problem jest w kodzie gry. Wczoraj wszystko mi działało, dzisiaj na FF ładuje tylko główny ekran i nie można nic zrobić, a flash obciąża procesor (na tyle, na ile system pozwala per wątek). Nie było żadnych aktualizacji (przeglądarka, flash, system). Na innych przeglądarkach (ie, edge, chrome) gra działa, ale mocno obciąża procesor, tak jakby gdzieś była nieskończona pętla.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    W dalszym ciągu gra nie działa.Dlaczego nie ma żadnej informacji? żadnego wyjaśnienia?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dziwne jest to, że około godziny 12 można było bez problemu grać przez FF.
    Teraz nie można już nic zrobić, gra staje na oknie eventowym.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam.
    U mnie niestety to samo - na FF wisi.
    Czyszczenie ciasteczek i cache nie pomaga. A na chromie to tak muli, że aż mi niedobrze.
    Drugi problem, który się pojawił to "padający" serwer czatu. W minutę po zalogowaniu - serwer czatu się rozłącza, "mrozi" wszystko (cały komp aż dymi) i próbuje się od nowa zalogować... ale najczęściej bez zakładki handlu, która pojawia się po kilu minutach. Oczywiście w tym czasie wszystko sobie stoi (a raczej wisi, bo nawet nie ma animacji pracy budynków.
    Problem z czatem występuje u mnie zarówno w windows7 jak i na linuxie (tutaj nawet miałam reinstal systemu na inny - nie pomogło), zarówno w firefoksie jak i chrome.
    Tak więc dołączam się do pytań - kiedy zostanie to naprawione.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czy ktoś z BB mógłby wreszcie coś napisać? Penelopo czuj się wywołana.

Strona 8 z 19 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów