mam to samo - cały dzień próbuję kolejnych rozwiązań i nicteraz na mozilli to sie nawet nie moge zalogować a co dopiero grać :/
mam to samo - cały dzień próbuję kolejnych rozwiązań i nicteraz na mozilli to sie nawet nie moge zalogować a co dopiero grać :/
Mi także gra nie działa kiedy to naprawicie?
Zdaje się że to się stało po aktualizacji FF do wersji 49. Pomaga powrót do wersji 48.0.2 do ściągnięcia z oficjalnej strony Mozilli:
https://support.mozilla.org/pl/kb/in...rsji-firefoksa
Trzeba wyłączyć również aktualizację FF - Narzędzia/Opcje/Zaawansowane
Jak usuną bug, przywrócić aktualizację
problem trwa a suport śpi
Nie działa
Jak dla mnie możesz komunikować się z chupacabrą, yeti, wielką stopą albo UFOkami lub samym Najwyższym, ale jak juz jesteś taka ważna, to może swoja mocą sprawczą wpłyniesz na lewusów z działu technicznego żeby zabrali się za robotę i naprawili błędy w grze, bo w końcu, w przeciwieństwie do Ciebie, biorą za robotę kasiorę, która pochodzi z klejnotów kupowanych przez wszelakiej maści "rymcymcymki". Dasz radę ogarnąć ten temat, czy tylko jesteś od warowania na czatach gry? ;P
Ja też nie mogę się zalogować![]()
Wczoraj kolega nie mógł grać na firefoxie (nie da się zamknąć okna powitalnego w grze - firefox dostaje dużego zwolnienia podczas próby zamknięcia okna powitalnego).
Dzisiaj u mnie to samo. Mało tego. Wchodzę na Chrome - nie mogę się zalogować - gościu ciągle kopie tym kilofem....
Instaluję OPERĘ - to samo. Co ciekawe na firefoxie da się zalogować ale nie da się skasować okna powitalnego - na innych przeglądarkach nie da się nawet zalogować .I jak tu grać ?
Wczoraj zapewniano w grze na czacie że wszystko gra i nie ma problemów - dzisiaj nie da się grać. Gra leży i kwiczy...
Nie ma to jak zepsuć zabawę z dyniami. Ktoś tutaj zrobił fuszerkę przy aktualizacji gry na event.
Mam to samo, a w pracy niestety przeglądarki nie zmienię bo informatyk mnie zabije :-) ( mozilla )
Ups, zauważyłam dopiero po puszczeniu odpowiedzi, że mój komentarz wyszedł z loginu który kiedyś założyłam bo też mi gra nie działała. Mój prawidłowy to marrero2012
Ostatnio edytowane przez marrero14 ; 20.10.2016 o 08:39 Powód: Login
u mnie dokładnie ten sam problem, od wczoraj wieczorem nie mogę wyłączyć okna powitalnego i przejść do gry, też ff. dynie się marnują :<