ten sam problem![]()
ten sam problem![]()
na mozilli nie działa, na Dragonie działa ale - jak zlowić 5000 szt ryb?? oraz po oblaniu Golema wodą stoi nadal.
U mnie to samo.
mam to samo w firefoxie... A co do golema to sa 3 przyciski na dole w menu golema... pierwszy z prawej to jego kasacja wtedy zniknie jak juz jet oblany![]()
kolejny gniot pracy techników tso, po tzw. konserwie...nie można sie logować, jeszcze wczoraj dało sie wejść na konto, dziś nie . Owszem pojawia sie okno event'owe widze swoje budynki ...ale tego okna event'owego zamknąc nie mogę ... Nawet pisanie tego w jaki sposób nas traktują niczego nie zmieni. Dlatego napisze: Ludzie nie kupujcie za pln klejnotów , nie dawajcie im ani złotówki ...to może coś to zmieni
mam to samo czas premium i przygody leci a d
To ciekawe, mi w ff wszystko działa natomiast w chromie po zalogowaniu się nie jestem w stanie nawet załadować gry a wczoraj jeszcze wszystko działało normalnie...
Dokładnie ten sam problem aż się chce zacząć krzywymi ciskać
widzę, że problem jest powszechny a nie ma żadnej reakcji ani info, że jest problem z mozillą;
źle to świadczy o adminach tej gry i traktowaniu per-noga graczy
Jak za każdym razem gdy występuje "masowy" błąd, reakcja z ich strony jest karygodna.
W zeszłym roku czekałem przeszło tydzień by wejść na moją wyspę. Choć to i tak jest nicobecnie czekam od KWIETNIA aż naprawią błąd, który wystąpił na mojej wyspie... prace trwają, setki najlepszych programistów w pocie czoła zmaga się z tym błędem od prawie pół roku. Gdy do nich pisze, za każdym razem dostaję tą samą informację - pracę trwają w magicznym dziale i nikt nie może im przeszkadzać! Nawet Guru korespondencji nie ma uprawnień do wysłania zapytania w mojej sprawie bo go zwolnią a na mnie spadnie plaga uszkodzonego obszaru.