Witam jak zwykle problem z logowaniem czy nigdy nie uda sie normalnie wprowadzić zmian ? Ogólna delikatnie mówiąc LIPA
Znów pisać do supportu ? po co jak to nic nie daje.
Witam jak zwykle problem z logowaniem czy nigdy nie uda sie normalnie wprowadzić zmian ? Ogólna delikatnie mówiąc LIPA
Znów pisać do supportu ? po co jak to nic nie daje.
Ostatnio edytowane przez packok ; 18.10.2016 o 21:22
no LIPA od rana nie można sie zalogować gra się ładuje ale etykieta halloweenowa nie do wyłączenia co za tym idzie nic nie można zrobić i tak cały dzień w plecy masakra !!!!!!!
najpier konserwa op konserwie , problemy z logowanie , teraz problemy z czatem wogole go nie wczytuje
ufff, a już myślałem że tylko u mnie występuje brak możliwości zalogowania
Super. Wczoraj sie zalogowałem dzisiaj nie umie. Nie idzie zamknąć okna wydarzenia halloweenowego. Cmentarze postawione lecą bez premii. Zanim to naprawią pewnie będę już w drodze do pracy czyli, cały dzień w plecy. Jeden, o ile ktoś coś z tym zrobi!!
wszystko działa dobrze pod warunkiem, że ktoś używa opery, na mozilli katastrofa![]()
bravo nie da sie wyłączyć okna etykiety eventu które pojawia sie podczas logowanie i nie można grac![]()
u mnie to samo
wszystko działa i hula jak malowana lala
Dzień dobry,
opisany problem dotyczy logowania podczas Eventu Halloween 2016 i został naprawiony, zatem temat nie jest już aktualny, w związku z czym zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria