Jestem już kilka lat w Gildii. Powiem jedno. Będę w niej do samego końca mojego żywota lub jej ))
Jestem już kilka lat w Gildii. Powiem jedno. Będę w niej do samego końca mojego żywota lub jej ))
Gildia to ludzie, a tu są ONI świetni. Na chat-cie nie można się nudzić, a prośby są błyskawicznie załatwiane.
Dzięki pomocy gildii w krótkim czasie nauczyłem się jak grać, jak rozumieć "grypsy" no i błyskawicznie podniosłem poziom o ponad 30 pkt.
Serdecznie zapraszam. I sam polecam milo i smiesznie, tak jak byc powinno
W gildii sypią się monety z Zadań G, zapraszamy Panie w szczególności ))))) przynajmniej ja w szczególności
fajnie ludzie współpraca gildii na najwyższym poziomie ( nie cukruję bo nie umiem) polecam jak najbardziej zawsze dostępna pomoc i czego dusza za pragnie oby takich więcej w grze
fajna atmosfera, pomocni osadnicy, zapraszam
Rekrutacja nieustannie trwa, chcesz się przekonać czy poprzednie wpisy są prawdziwe ? Wstąp do gildii.
Szukasz Gildii? To proponuję tę - Gildia DREAM. Ludzie chętni do pomocy, z poczuciem humoru i obowiązku. Jako krakus z Poznania cenię to, że codziennie z wpada duuuuużo monet gildii.
Zapraszam, sprawdź.
Gildia jest super, polecam))))
Potwierdzam, wróciłem po roku przerwy, bardzo milo zostałem przyjęty, zawsze jest się do kogo odezwać... ba, czasem na czacie gildii głośno na na arabskim suku Miło, kulturalnie i dużo monet gildijnych wpada co dzień.