ser.przeciążone - i klops znowu z gry
ser.przeciążone - i klops znowu z gry
ciekawe czy zdążą do eventu albo dadzą komunikat że wygaszają grę ?????!!!!!!!
my ostatni zgasimy światło szefuniu, nie oni hahahah
ale widac, ze problem dotyczy tylko graczy z doliny odkrywców, bo innych wpisów i innych serwerów nie widac tutaj od kilku dni
sorki pomyłka, jedynym graczem z innego serwera nowa ziemia jest BBPenelopa, która udzieliła odpowiedzi około godziny 12 i dalej juz nie ma od niej wzmianki
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 17.09.2016 o 18:30 Powód: połączenie postów
Bo pewnie padł im ze starości tylko ten serwer, a po nowy właśnie jadą do Auchan...
hehhehee
Bo BBPenelopa (i każdy inny BB) gra sobie spokojnie i nie ma czasu, ani tym bardziej potrzeby tu zaglądać....
Może tak być, w końcu dodane jest kilka nowych funkcjonalności, i po prostu staruszek się przepracował.
Jak spadnie ilość graczy do 50% lub o 50% to pewnie się da grać, i nie będzie potrzebny upgrade sprzętu![]()
Nie ma sensu naprawiać, samo się naprawi ...
co tam w tym bb jest tylko Marek) 4x pisze i on mi tylko odpowiada
ale ma etat
)
naprawde ciekawi mnie dlaczego nadal bez wzmianki ze dolina pada
a moze jest nas tylko małe grono,ktorych trzeba poswiecic![]()
tylko ze nie kazdy da rade wytrzymac do 1 w nocy gdy bedzie mniej graczy, tak bylowczoraj i dwa dni temu, po polnocy gralo sie juz normalnie
prosta sprawa-serwer jest po prostu uwalony:-) ale oczywiście zmiana sprzętu nie wchodzi w rachubę bo za mało ludzi płaci za grę-a za mało ludzi płaci bo i tak nie da się grać od pewnego czasu. czyli koło zamknięte-a ci co zakupili klejki mogą je sobie po prostu w d..ę wsadzić i tyle. operator gry ma nas wszystkich gdzieś. ta "gra" od pewnego czasu już mnie tak wku.wia że nawet nie chce się przygód robić-trzeba chyba szukać alternatywy i to takiej od innego producenta. dziwne że na World of tank problemów takich nie ma -a graczy jest od groma i trochę. w dodatku gra jest nieporównanie dynamiczniejsza i na 100 procent bardziej obciąża serwer
Ostatnio edytowane przez jerry7373 ; 08.09.2016 o 20:37