Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 99

Wątek: Dolina Odkrywców - problemy z serwerem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja problem mam dopiero od wczoraj (bark możliwości wejścia do przygody), od dzisiaj wcale nie mogę się do gry zalogować. Napisałem do supportu, pewnie za tydzień coś odpowiedzą...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Odpowiada pewnie automat, więc nie ma się co cieszyć z szybkości

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Super wiadomość Frontem do klienta! Nie ma co! Przecież co najmniej od kilku dni wiedzą o problemie. I w sumie mnie nie chodzi o to, że problem jest (trudno, czasami tak bywa), ale o to, że wszystko mają w d... i zero jakiegokolwiek komunikatu na głównej. Osobiście chciałbym przynajmniej wiedzieć, co robią i kiedy planują to zakończyć, a także jak rozwiążą problem np. z upływającym premium, czy też brakiem możliwości zakończenia przygody w terminie, itp...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    a moze poprostu trzeba jeszcze bardziej graczy zniechecić do zabawy w TSO. Ignorowanie problemów graczy od piątku tj juz przesada i tylko pokazuje stosunek do całej społeczności TSO, kupujcie klejnoty to bedziecie ok ;-), jak nie kupujecie to mamy was w d...e. Sam mam problemy z logowaniem od piątku, ale dziś to już jest jakiś absurd

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Tera u mnie nowy komunikat "Ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych".

Początkujący Osadnik Awatar thea5
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie jeszcze jest zajęty
    A z innej beczki. Dlaczego forum ma jeszcze/już czas zimowy? :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Oni wszyscy mają zimowy, ale chyba sen

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    znikajaca gildia, przeciagajace sie problemy z logowaniem, a do tego uruchomienie możliwości przeglądania czatów, tylko po co skoro część z nich regularnie znika od piątku a tak jak niektórzy pisali jest zerowe zainteresowanie ze strony supportu, chyba trzeba się będzie przerzucić na inne hobby...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jak już ktoś pisał, proponuję zawalić support zgłoszeniami problemów za pomocą formularza kontaktowego. Może ruszą szanowne d...ska i wrzucą przynajmniej jakiś komunikat.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Patrzac na graczy piszacych na forum, problem dotyczy zdecydowanie tylko tego serwera, wiec wypadałoby coś w tym kierunku jednak podziałać a nie tylko klepać ignora

Strona 4 z 10 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów