Strona 1 z 10 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 99

Wątek: Dolina Odkrywców - problemy z serwerem

  1. #1
    rymcymcymka

    Dolina Odkrywców - problemy z serwerem

    czy BB_Penelopa jest tutaj by pracować, czy tylko żeby być i pachnieć? Od kilku dni są problemy z logowaniem z powodu przeciążenia serwera, a MODzi stale pieprzą o czyszczeniu ciasteczek i zgłaszaniu problemu do Supportu. A ja się pytam: Od czego są Admini gry? Ile można do ciężkiej cholery pisać do supportu i czyścić ciastka??

    Grałam jakiś czas temu i już wtedy występował problem migającego szeptu. I co, mam pisać do Supportu ponownie, bo BB nie wiedzą o problemie??
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 17.09.2016 o 17:33

  2. #2
    Osadnik
    Dołączył
    26.06.2013
    Posty
    42
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez rymcymcymka Zobacz posta
    czy BB_Penelopa jest tutaj by pracować, czy tylko żeby być i pachnieć? Od kilku dni są problemy z logowaniem z powodu przeciążenia serwera, a MODzi stale pieprzą o czyszczeniu ciasteczek i zgłaszaniu problemu do Supportu. A ja się pytam: Od czego są Admini gry? Ile można do ciężkiej cholery pisać do supportu i czyścić ciastka??

    Grałam jakiś czas temu i już wtedy występował problem migającego szeptu. I co, mam pisać do Supportu ponownie, bo BB nie wiedzą o problemie??
    Fakt, od 2-3 dni ciagle wywala z gry, i narzeka też na to kilku znajomych, pomijam zabawę z puszczaniem bloku, jak wyjdzie blok i pojawia się komunikat o przeciażeniu serwera, zanim wyjdzie major :-))
    Ostatnio edytowane przez sir-dario ; 05.09.2016 o 19:39

  3. #3
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    06.04.2013
    Posty
    2
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    "w chwili obecnej serwer jest przeciążony..." i tak ble ble ble od trzech godzin, a jak już na moment gra odpaliła to się okazało... no właśnie, że chyba mnie wywalili z gildii, bo ani w znajomych nie mam "gildian" ani chat'u gildyjnego
    nic więcej się nie mogłam dowiedzieć bo znowu "w chwili obecnej...."
    czy też tak macie???

  4. #4
    Osadnik
    Dołączył
    11.12.2013
    Posty
    49
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    To już jakaś porażka jest...Może by się ktoś w pierś uderzył i przynajmniej miał "jaja" przekazać graczom o co chodzi.Problem z logowaniem !!! Problemy z przestawianiem gienków !!! Problemy z czatem !!! ps.na kij mi potrzebna ta histora czatu ??? który i tak się sypie regularnie bez tego,już nie wspominając o bzdetach z ogólnego który i tak omijam :/

  5. #5
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.09.2012
    Posty
    27
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Problem jest od piątku i jedyną reakcją jest info od modów że problem jest zgłoszony. A pytam się co z tego że jest zgłoszony? Od tego nic się samo nie naprawi. Za chwile mija mi premium a ja dwie godziny bawię się w próby zalogowania i dokończenia przygody. Jeżeli tso chce aby zrobić miejsce dla nowych graczy bezinwestycyjnie (bo starzy gracze wkońcku nie wytrzymają i odejdą) to są na najlepszej drodze

  6. #6
    Osadnik
    Dołączył
    04.12.2012
    Posty
    138
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    u mnie to samo-nie można sie zalogować-serwer przeciążony!!! na chwilke można tylko wejśc i zaraz wywala

  7. #7
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    06.04.2013
    Posty
    2
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    zastanawiam się czy ktoś to czyta??? i wydaje mi się, że my gracze "sobie" a oni "władza" - "sobie"
    po kolejnym komunikacie "w chwili obecnej serwer jest przeciążony...." daję za wygraną... a później zobaczymy...

  8. #8
    Osadnik Awatar QueenPen
    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    82
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Serwer przeciążony? nie można zalogować się na przygodę...

  9. #9
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    30.09.2012
    Posty
    8
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Masakra jest jakaś z logowaniem sie od wczoraj. Dziś nawet do przygody nie można się dostać. BB robicie coś z tym??????

  10. #10
    rymcymcymka
    w tej grze są chyba najbardziej ... administratorzy. Jak grałam w Traviana, to równiez występowały błędy, ale chociaż Admini rozmawiali z ludźmi, a ci tutaj totalny zlew mają na swoich klientów.
    Ostatnio edytowane przez rymcymcymka ; 05.09.2016 o 21:39

Strona 1 z 10 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.