Zobacz wyniki ankiety: Otworzyć granice w krawcach?

Głosujących
28. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

12 42.86%
  • nie

13 46.43%
  • nie mam zdania

3 10.71%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Otworzyć granice

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

Otworzyć granice

Źeby zakończyć fasolową przygodę trzeba pokonać wszystkich pośrednich przywódców, więc nie bardzo widzę zasadność blokowania granic między strefami, dopóki przywódca poprzedniej strefy nie zostanie zlikwidowany.

E: Jeśli nie, to nie bo nie, czy z jakiegoś konkretnego powodu?
    Ostatnio edytowane przez Larxand ; 10.09.2016 o 12:04

konkur4
    Każda strefa w krawcu to nowe zadanie, a co za tym idzie opisy skłądające się na jakiegoś typu fabułę. Nie bez kozery krawce nazwane są bajkowymi przygodami. Jakby znieść blokadę, hierarchia tych opisów (tudzież fabuły) zostałaby zaburzona, a wtedy zasadność tych przygód straciłaby sens, i zostałyby wrzucone do tego samego worka, w którym są istniejące od początku przygody 1, 2 i 3-osobowe. Osobiście czytałem te opisy tylko raz z każdego krawca, ale i tak uważam, że lepiej zostawić je w obecnej formie. Stąd mój głos (ten pierwszy, po którym zedytowałeś post) jest na nie.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez konkur4 Zobacz posta
    Każda strefa w krawcu to nowe zadanie, a co za tym idzie opisy skłądające się na jakiegoś typu fabułę. Nie bez kozery krawce nazwane są bajkowymi przygodami. Jakby znieść blokadę, hierarchia tych opisów (tudzież fabuły) zostałaby zaburzona, a wtedy zasadność tych przygód straciłaby sens, i zostałyby wrzucone do tego samego worka, w którym są istniejące od początku przygody 1, 2 i 3-osobowe. Osobiście czytałem te opisy tylko raz z każdego krawca, ale i tak uważam, że lepiej zostawić je w obecnej formie. Stąd mój głos (ten pierwszy, po którym zedytowałeś post) jest na nie.
    No jest to rzeczowy argument, przyznaję.
    Niemniej jednak wciąż uważam, że te blokady są zbędne (sam chyba nigdy nie przeczytałem tych opisów, a raczej mało kto czyta je robiąc krawca po raz tysięczny). E: Alibaby też mają jakąś tam fabułę a granice otwarte.
    Ostatnio edytowane przez Larxand ; 12.09.2016 o 22:16

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Zachęcam do głosowania.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Tak zapytam autora tematu : co miałoby dać to otwarcie granic pomiędzy strefami ??

Odkrywca Awatar horis
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Larxand Zobacz posta
    No jest to rzeczowy argument, przyznaję.
    Niemniej jednak wciąż uważam, że te blokady są zbędne (sam chyba nigdy nie przeczytałem tych opisów, a raczej mało kto czyta je robiąc krawca po raz tysięczny). E: Alibaby też mają jakąś tam fabułę a granice otwarte.
    jakbys nie mial granic, to by nie bylo sektorowi nie byloby mozliwosci ustawien gienkow do najkorzystniejszego ataku, czy moze ja zle mysle?
    gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
    moze bywam brutalny, ale za to szczery

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez horis Zobacz posta
    jakbys nie mial granic, to by nie bylo sektorowi nie byloby mozliwosci ustawien gienkow do najkorzystniejszego ataku, czy moze ja zle mysle?
    Źle myślisz. Nie chodzi mi o usunięcie sektorów, tylko o odblokowanie zablokowanych, co niczemu nie służy poza tym, że musisz czekać z atakiem na obozy w kolejnej strefie, jeśli nie wyczyściłeś poprzedniej. Na wszystkich innych przygodach, łącznie z alibabami (które też mają fabułę) możesz atakować sektory jak sobie stryjenka zawinszuje. Jedynie w krawcach jest taki wynalazek.
    Ostatnio edytowane przez Larxand ; 13.09.2016 o 19:08

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Za ta gra stoja Niemcy, lepiej im nie sugerowac otwierania granic bo to sie moze dla nas zle skonczyc
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na razie otworzyli i źle się dla nich skończyło.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dobra, chyba można zamknąć, widać w jakim to kierunku idzie.

Cytat Zamieszczone przez aTenSion Zobacz posta
    Tak zapytam autora tematu : co miałoby dać to otwarcie granic pomiędzy strefami ??
    Umknęło mi to pytanie. Nie wiem czy ja piszę po chińsku, czy w suahili. Miałoby mi dać oszczędność czasu. Żeby puścić atak na kolejny sektor w krawcach, trzeba najpierw wyczyścić poprzedni. Po co? Na innych przygodach, łącznie tych z fabułami nie trzeba. Sektory są otwarte. Można atakować co się chce. Nie trzeba czekać aż przywódca zostanie zlikwidowany. Dlaczego w krawcach trzeba? Nie no, ja rozumiem argumentowanie ideologią. Tyle, że ta tutaj nie trzyma się kupy.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 29.11.2016 o 17:27 Powód: połączenie postów

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów