Zobacz wyniki ankiety: kolonie

Głosujących
5. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak chcemy

0 0%
  • nie

3 60.00%
  • nie mam zdania

2 40.00%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kolonie

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra

Kolonie

Za szybko kolonie znikają i za mało dają według mnie one powinny dać dwa razy wiecej niż teraz i trawać przynajmiej z 3 tygodnie lub wiecej. bez tego kolonie są nieopłacalne

Odkrywca Awatar horis
    Serwer
    Złota Góra
    czy konsultowales ten pomysl na global-1 swojego serwera, oraz ze slownikiem? moja odpowiedz na twoja ankiete brzmi tak samo , jak twoja odpowiedz na moje pytanie
    gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
    moze bywam brutalny, ale za to szczery

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jedni kolonie robią inni nie. gdyby nawet dawały 2x tyle, nie wiem czy by wróciły do łask.
    inne nagrody powinni dać, w tedy może by ruszyło.
    "Everybody lies"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Przepraszam ze tak powiem ale wiem co ja pisze bo niskie poziomy (no powietrzmy 30 lvl ) potrzebują granita i drewna egzo.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez horis Zobacz posta
    czy konsultowales ten pomysl na global-1 swojego serwera, oraz ze slownikiem? moja odpowiedz na twoja ankiete brzmi tak samo , jak twoja odpowiedz na moje pytanie
    a że byś sie nie zdziwił pytanłęm sie kilku osób co myśla a z słownikiem ale dziś było u nas świeto to na szybko napisałem

Odkrywca Awatar horis
    Serwer
    Złota Góra
    dobra wojtus, nie konsultowales na g1, bo bym o tym wiedzial, to raz, a dwa uwolnie cie od tego ciezaru jakim dla ciebie jestem, i juz nie bede komentowal twoich pomyslow, bo za bardzo mnie w oczy razi twoja 'jezyka polska'
    gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
    moze bywam brutalny, ale za to szczery

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

na temat modyfikacji Ekspedycji, już zaczęliśmy rozmawiać tutaj. Temat zamykam.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów