Zobacz wyniki ankiety: Bohaterowie - alternatywa

Głosujących
3. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

1 33.33%
  • nie

2 66.67%
  • nie mam zdania

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Bohaterowie - alternatywa

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

Bohaterowie - alternatywa

Niedługo po tym jak skończyłem pisać o Bohaterach przyszła mi do głowy inna, chyba prostsza koncepcja.
    A gdyby tak do tablicy dropów epickich i alibab dołożyć takiego bohatera (np. z 5% szansą trafienia), którego można jednorazowo wykorzystać (jako premia strefowa) na przygodzie. Zwiększa HP lub DMG (losowo) wszystkich typów jednostek np. dwukrotnie czy jakkolwiek, oby odczuwalnie.
    Na przygodzie można użyć tylko jednego takiego bohatera z nielimitowanym czasem oddziaływania.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

po to rozpoczynamy dyskusję wraz z opublikowaniem pomysłu, żeby móc podczas niej go modyfikować, przekształcać, udoskonalać. Nie ma potrzeby zakładać kolejnego wątku wraz z każda poprawką
    Twój wpis stąd przekopiuję, a temat jako zdublowany zamykam.

Pozdrawiam
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów