Odpowiedz w tym wątku
Strona 19 z 26 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 258

Wątek: Excelsior

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Możesz napisać co dokładnie daje receptura manuskrypt - nigdzie nie ma na ten temat info

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    TUTAJ "Receptura: Tom: Receptura odblokowująca produkcję tomu w Specjalnym Magazynie Prowiantu"
    "Everybody lies"

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Szkoda ze znowu w specjalnym, lepiej by było gdyby w zwykłym, bo w nim to już prawie nie ma co robić.

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kufle do zg
    "Everybody lies"

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    nie wolno zapominać o sprowadzaniu osadników, nawet Kanclerz Merkel tak nie potrafi :P
    Robię sobie właśnie El Chupacabrę i już wyłapałem błąd.
    Kiedy lądujemy na wyspie mamy tylko zadanie główne, po pokonaniu pierwszego obozu drzewa z małpami wyskakuje zadanie poboczne. I tu jest błąd. W opisie jest "Zniszcz jeszcze dwa drzewa w dżungli" tymczasem trzeba zniszczyć jeszcze 3, tego pierwszego nie zalicza. Chyba że ja coś sknociłem i nie zaczekałem na zadanie poboczne.
    Tak czy siak, lepiej jest zniszczyć więcej drzew niż bić się potem z tubylcami. I jeszcze jedna uwaga, brać kuszników, puszki nie będą tak bardzo przydatne.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez dario_j Zobacz posta
    nie wolno zapominać o sprowadzaniu osadników, nawet Kanclerz Merkel tak nie potrafi :P
    Robię sobie właśnie El Chupacabrę i już wyłapałem błąd.
    Kiedy lądujemy na wyspie mamy tylko zadanie główne, po pokonaniu pierwszego obozu drzewa z małpami wyskakuje zadanie poboczne. I tu jest błąd. W opisie jest "Zniszcz jeszcze dwa drzewa w dżungli" tymczasem trzeba zniszczyć jeszcze 3, tego pierwszego nie zalicza. Chyba że ja coś sknociłem i nie zaczekałem na zadanie poboczne.
    Tak czy siak, lepiej jest zniszczyć więcej drzew niż bić się potem z tubylcami. I jeszcze jedna uwaga, brać kuszników, puszki nie będą tak bardzo przydatne.
    Poradnik zrób ;P

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez dario_j Zobacz posta
    Mam tyle szkółek że osadników robić nie muszę, jak przychodzi kampania eventowa to jedynie rzucam cytrynki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak dla mnie za mało kryształów się dostaje. Powinna być dodatkowa możliwość zdobycia kryształów np. z przygód lub poszukiwań skarbów.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez PawelDl Zobacz posta
    Jak dla mnie za mało kryształów się dostaje. Powinna być dodatkowa możliwość zdobycia kryształów np. z przygód lub poszukiwań skarbów.
    Malo krysztalow dostaje sie z tego prostego powodu, zeby BB malym kosztem moglo probowac zatrzymac gracza przy tej nowosci na lata. Z naciskiem na 'probowac' bo kto madry to sie nie da ;p
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Albo żebyś klejnoty wydał. Utworzenie 60 stron Złej Królowej to mniej więcej wydanie 5k klejnotów. A to tylko na jeden komplet przygód i odblokowanie epickiego gospodarstwa. Potem po 5k na każdy kolejny komplet pozwalający odblokować łancuchy.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 19 z 26 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19 20 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów