poczytałam sobie pamiętnik deva i... zakochałam się![]()
mega mi się podoba
w pierwszej kolejności wezmę się za zdobywanie receptury na manuskryptyoby wpadł wcześniej niż za 10 tym razem :P
poczytałam sobie pamiętnik deva i... zakochałam się![]()
mega mi się podoba
w pierwszej kolejności wezmę się za zdobywanie receptury na manuskryptyoby wpadł wcześniej niż za 10 tym razem :P
najpierw trzeba trafić wyprawę a potem jeszcze % na trafienie receptury (chyba, że jest 100%)
więc tak szybko nie pójdzie
manuskrypt najszybciej powinno się zdobyć bo wypada z listów
Ostatnio edytowane przez Misiorww ; 12.09.2016 o 18:13
"Everybody lies"
Przydałby się drugi SMP, lub możliwość produkowania w zwykłym MP tego samego, co w SMP. Od 2 lat wszystko jest wpychane do niego, teraz dojdą jeszcze księgi, które na dobre go zapchają. Gdyby się jeszcze produkowało jedną rzecz, no max dwie, ale jeśli ktoś produkuje więcej (z najbardziej możliwych: odznaki, steki, premie strefowe, premie do ekspedycji, mapy na eventy, doładowania do łowców), a do tego dojdą choćby manuskrypty, to już naprawdę ciężko będzie uzyskać odpowiedni balans produkcji. Zaraz ktoś powie, że od tego są premie, ale przynajmniej dla mnie ich hurtowe ilości są nieosiągalne.
ja robię tylko steki więc nie będzie tragedii, a drugi smp mógłby być za kleje
"Everybody lies"
I pozamiatane. Gospodarstwo z głowy, nikt nie będzie 3 lata ulepszał jednego budynku zwłaszcza, że odbywało by się to kosztem pozostałych zadań.Wyprawa - Królewna Śnieżka
Możliwe nagrody:
Plany (Studnia, Silos, Gospodarstwo, Młyn, Piekarnia, Piwowar, Stajnia) dla Epickiego Gospodarstwa: Odblokowuje łańcuchy produkcyjne w Epickim Gospodarstwie
Czyli jak w starym dobrym filmie - od siedmiu wzwyż
Jeszcze przeklniesz tego Excelsiora bo to taki lizak przez szybkę.
Do wszystkiego potrzebne są kryształy a tych w tygodniu wpada 16 za logowanie, za zadanie dzienne dostajemy 3 lub 4 przy premce 6-8 i to wszystko.
Czyli bez premki 37-44, z premką 58-72 tygodniowo. Ewidentnie "zachęcają" do kupna premki![]()
Ostatnio edytowane przez RedJul ; 12.09.2016 o 19:20
receptury leca 100% czy tez jak w przypadku odblokowań trzeba bedzie kilka miesiecy farmic zeby jedna wydropic ?
"A necromancer is just a really, really late healer"
Ty będziesz robił te łańcuchy.
O co zakład, że zdobędziesz gospodarstwo i kilka receptur?
I tylko manuskrypt jest interesujący. Resztę się będzie robić w introligatorze. Książki z receptur mają podwyższone koszty (no chyba że w końcu nie mają) - o ile w przypadku manuskryptu jest to bez znaczenia, to już przy innych księgach robi dużą różnicę.
Ostatnio edytowane przez Iphoris ; 12.09.2016 o 22:00
receptury są 3 i KAŻDY będzie na to polować (przede wszystkim na manuskrypt), nie tylko Redzik :P
"Everybody lies"