Odpowiedz w tym wątku
Strona 9 z 26 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 258

Wątek: Excelsior

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród

Jak to nie??

Cytat Zamieszczone przez Czlowiek_Lasu Zobacz posta
    Mi się nie podoba, że nie będzie klejnotów za logowanie.
    Jak to???

Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa
    Jak zdobyć Kryształy?
    Zaczynając poziom 21, Kryształy zastąpią bonus za logowanie(z wyjątkiem nagród w postaci klejnotów) i będą nową nagrodą za dzienne zadania. Możesz także użyć klejnotów w celu uzupełnienia brakujących kryształów (29 za Kryształ).
    Kolejna osoba niedoczytała... Czy czytacie tylko posty w dyskusji, bez sprawdzania?
    Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 15.08.2016 o 13:30 Powód: literówka ;)

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czemu się dziwisz Kinia? Umiejętność czytania, a co dopiero czytania ze zrozumieniem nie jest obecnie tak oczywista jak by się to mogło wydawać.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No będzie co z tego takie mam jakieś parcie w tym temacie. Będą tak ciułać po te 50 kleju aż się uciuła.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Poziomy do 58 będą miały parcie na robienie scenariuszy żeby zdobywać klejnoty
    Poziomy 59-62 będą miały zgryza - klejnoty czy epickie gospodarstwo
    Poziomy 63 i wyżej rzucą się z początku na Zaginione Miasto, po zdobyciu recept na książki staną przed tym samym dylematem co poziomy 59-62.
    Jakby nie patrzeć, na pewno urozmaici to grę wbrew krytyce wielu malkontentów.
    Jeśli jeszcze poprawią bilanse w kilku miejscach to będzie fajne
    Ostatnio edytowane przez RedJul ; 16.08.2016 o 11:48

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie bardzo widze powod dla ktorego ktos mialby sie rzucac na ksiazki, szczegolnie jesli gra przynajmniej od 2013 i od wprowadzenia systemu badan nadal nie ma zadnych nowych, sensownych mozliwosci ich wydania.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Nie bardzo widze powod dla ktorego ktos mialby sie rzucac na ksiazki, szczegolnie jesli gra przynajmniej od 2013 i od wprowadzenia systemu badan nadal nie ma zadnych nowych, sensownych mozliwosci ich wydania.
    nie każdy ma wszystkich grubasów i geologów wyszkolonych
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja bardzo się cieszę, że znowu coś nowego będzie. Marudy niepotrzebnie marudzą.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    nie każdy ma wszystkich grubasów i geologów wyszkolonych
    Nie napisalem nic o wszystkich specjalistach wyszkolonych, napisalem o sensownych mozliwosciach wydawania ksiazek.

Zabawne jest ze z czasem tych mozliwosci zamiast przybywac ubywa, bo albo sa podkopane zmianami w grze (jak np umozliwienie upgradowania budynkow ponad lvl 5 zmniejsza wartosc buffow ktore moga przyniesc grubi, albo zwiekszanie ilosci znajdywanych fragmentow map gdy praktycznie nic wartosciowego za nie nie mozna kupic) albo sa kompletnie wylaczone z gry (jak np zwiekszone ilosci surowcow z poszukiwan gdy na lvl 51+ mozesz te surowce w kontrolowany sposob zdobywac na wlasnej wyspie albo wszystkie skille zwiekszajace wydobycie zlota gdy z czasem traci ono kompletnie na znaczeniu).
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    No nie wiem, ja mam sześciu geologów wymaksowanych i chyba ośmiu grubasów - grubasom rzeczywiście nie ma w co dawać, ale geologów by się przydało chociaż na ten marmur. Do tego przekwalifikować niektórych (np. grubasów od szukania fasol/gildmonet, bo obecnie są bez sensu kompletnie). Jest w co ładować księgi, a nawet złóż granitu jeszcze nie mam.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Osobiście mam w planach totalną rewolucję jeśli chodzi o umiejętności poszukiwaczy i geologów.
    Co oznacza utratę 1/2 zainwestowanych ksiąg w 24 poszukiwaczy i 8 geologów.
    Na pewno zacznę od Zaginionego Miasta
    Zwłaszcza, że strzyka mi w kościach że BB coś planuje nowego z tymi księgami

Odpowiedz w tym wątku
Strona 9 z 26 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów