Żeby tylko potem brzuchy do kolosalnych rozmiarów nie urosły.
Żeby tylko potem brzuchy do kolosalnych rozmiarów nie urosły.
"Everybody lies"
Aaaaale by byla wyzerka, 500+ pierogow od Dobrawy : D
Będę razem z Wami czekała na obiecane pierożki od Dobrawy!
Wypowiedzi przedstawione w moich postach, są prywatnymi poglądami wyżej podpisanej, i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Cała społeczność tso będzie czekać, więc te 500 szt to będzie za mało
"Everybody lies"
Dałam się wrobić... albo konkretniej, sama się wrobiłam 0.o
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
E tam, co to dla ciebie 500 pierogów
Censored by BB_Penelopa many times....
Walcz z MOD jak Don Kichot
Fajnie by było, gdyby ktoś się przyłączył do lepienia, nie tylko do jedzenia
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Garnek mogę pożyczyć do ugotowania ich , taki spory Ewentualnie powycinać szklanką kółeczka, ale lepić musisz sama Nie mam takich zdolności manualnych :P
ps. Z kapustą i grzybami poproszę
Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 08.09.2016 o 15:11
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Horda dziewczyn do lepienia tych pierogów może być Dobrawo? Może da się coś załatwić Btw. pomożemy jesli to będą ruskie pierogi