Ów stateczek akurat się przyda na masowy exodus osadników....
Ów stateczek akurat się przyda na masowy exodus osadników....
Pożyjemy,zobaczymy
Właśnie nie stateczek tylko coś tam latającego. Stateczek tez fajna rzecz, ale dopiero od 70 levelu... jak dla mnie, to jeszcze daleko, daleko, daleko
ps. no dobra, niech będzie latający statek, odszczekuję :P
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Qi diabeł?
Rety!
S Świsnęli
Tudzież U! a to wszystko z powodu stateczku (latającego)!?
Zobacz,
Źrebię ze-
Żarło inne literki ; )
Aaaaaale wtopa, to chyba ja zjadłam
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Buuu, głodomorku PS. Witam ponownie
Wypowiedzi przedstawione w moich postach, są prywatnymi poglądami wyżej podpisanej, i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Czy można się przyłączyć? Również witam
"Dla wszystkich starczy miejsca pod wielkim dachem nieba" ...jak pisał E.Stachura
Epikur mawiał "Dla nikogo nie jest ani za wcześnie, ani za późno zacząć troszczyć się o zdrowie swej duszy"