Igraszki trwają nadal![]()
Igraszki trwają nadal![]()
Kto następny ten łapie
Lepiej napiszcie, czy ktoś już trafił jakieś recepty na księgi?![]()
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Masz ci los! Dobrawo, zła kobietko, musiałaś mi przypominać, że mam za niski lvl?![]()
Niski? To go trzeba podnieść!Kiedyś się mówiło, że TSO zaczyna się po 50-tce, teraz chyba po 63
![]()
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Oby nie zaczynało się po 75
Prawdę powiedziawszy, miałam na myśli, że na 63 levelu już jest dostęp do wszystkiego... ale przecież jest jeszcze Poszukiwacz dopiero od 70 poziomu. Kto już ma?![]()
Rozne osoby sie znajda, ktore maja ; )
Stanęło trochę czas popchnąć temat dalej.