żabami u mnie za oknem rzuca. nie mam nic przeciwko, żeby sobie posiedzieć na forum i popisać
żabami u mnie za oknem rzuca. nie mam nic przeciwko, żeby sobie posiedzieć na forum i popisać
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Bardzo proszę, skoro jeszcze raz to lecimy.
"Everybody lies"
Czyżby to był najciekawszy wątek na forum?
Dokładnie TAK![]()
Dedykacja dla moderatorów
Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
Karol Bunsch
Elegancko radzimy sobie z każdą literką, już trzeci raz![]()
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Fiu fiu .... pierwszy raz od dość dawna wbiłem w ten temat no i prosze .... kto by pomyślał .... się dzieje ...
wyspa w permanentnej przebudowie
Gasimy światło i zaczynamy poważne tematy... niech się dzieje![]()
Ha ha ha, poważne tematy? oj, to ja odpadam :P
Ignorujmy takie rady, to jest temat do parady.