Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Notatka o graczu oraz usuwanie wiadomości - wysłane

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Notatka o graczu oraz usuwanie wiadomości - wysłane

Proponuje wprowadzić możliwość tworzenia notatek w grze oraz przy każdym z graczy osobno.
    Moglibyśmy dzięki temu zapisywać sobie z kim mamy jakie zaległości lub jakie dropy ktoś nam jest winien, sytuacje handlowe itd.

Biorąc pod uwagę jak długofalowa jest ta gra, z czasem coś może umknąć.
    Myślę, że czas już zamienić zeszyt koło biurka na wewnętrzny system notatek.

+ dajcie możliwość usuwania wiadomości wysłanych

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Grasz od 2 dni a już zmian chcesz :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    nie trace czasu

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak na 2 dni to obeznany jesteś z grą :P
    Tak czy siak, jestem na nie... kiedyś podobno miałem ładny charakter pisma, teraz jakby ten charakter się zaciera, przez to właśnie że coraz mnie się pisze "po staremu", czyli kartka i długopis czy ołówek.

Z innej beczki, musisz dołączyć ankietę:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...odać-ankietę

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    ja mam sticky notes z windy, sprawdzają się lepiej niż notes (mniejsze ryzyko, ze któreś z dzieci, zrobi sobie z nich samolot ,

a dwa, a po co usuwać wiadomości z wysłanych, skoro one same na bieżąco się kasują ?

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

bardzo proszę o dodanie bezterminowej ankiety (Jak wstawić ankietę), w przeciwnym razie, będę zmuszona zamknąć wątek.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    prosze usunac - założyłem nowy temat zgodny z regulaminem

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez KoweLove Zobacz posta
    Proponuje wprowadzić możliwość tworzenia notatek w grze oraz przy każdym z graczy osobno.
    Moglibyśmy dzięki temu zapisywać sobie z kim mamy jakie zaległości lub jakie dropy ktoś nam jest winien, sytuacje handlowe itd.

Biorąc pod uwagę jak długofalowa jest ta gra, z czasem coś może umknąć.
    Myślę, że czas już zamienić zeszyt koło biurka na wewnętrzny system notatek.

+ dajcie możliwość usuwania wiadomości wysłanych
    Bezsensu. Nie wiem kto będzie przeglądał notatki o 500 graczach, żeby jedno info o dropie czy długu wyłowić w gildii jest miejsce na notatki, zapisuje nick, co mam oddać albo co mi mają oddać i po sprawie.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

w związku z tym, że powstał bliźniaczy temat z wymaganą ankietą, prowadzoną tu dyskusję przeniosłam do nowego wątku, a obecny zamykam.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów