Ja nie kumam gości z BB - najprostsze z możliwych rozwiązań: odtworzenie lustra gry z backupu z godziny dajmy na to 0:45 z dzisiaj i po bólu. Wszystkich szlag trafi po równo ale wyprostują bajzel jaki narobili. Boleśnie ale chyba najmniej boleśnie. Dołożą brakujący dzień do eventu i zaczniemy od nowa.
A tu widzę goście brną i kanał będzie coraz większy.
I tylko nie wiem czy się z backupem nie zagalopowałem - możliwe, że w poczuciu swojej doskonałości ostatni backup zrobili 12 marca![]()
Zastanawiam sie dlaczego nie znikly polmiski, kanapki z serem i tego rodzaju premie, tylko te najwartosiowesze dla kazdego gracza, dlaczego każecie tych co dlugo graja?? dlaczego nas nie szanujecie, pomimo ze jeszcze nam sie chce??
jak gdzie bb ukradlo i ma to gdzies widziales by ktoregos eventu nie zepsuli ?
Mariusz7709
masz racjecud by był
kolejny piekny przyklad tego, ze ta gra w ogole nie jest testowana przez nikogo, skoro takie babole wychodza 2 miesiace wczesniej na testowym a przez ten czas nie udalo sie ani zlokalizowac problemu ani go naprawica srednio ogarniety programista moze na oko stwierdzic gdzie jest problem
![]()
"A necromancer is just a really, really late healer"
Czy kufle i strzały też wrócą?
Coś za coś .![]()
ciekawe czy jak teraz dokupię premek i potem mi oddadzą to ile ich będzie? suma czy tyle ile zabrali, jak znam życie to znowu skopcą, szkoda że nie pamiętam ile czego miałem