Był już znikający las, teraz premie, to normalne w tej grze
Był już znikający las, teraz premie, to normalne w tej grze
"Wszystkie pozostałe premie zostaną przywrócone poprzez skrypt w ciągu kilku nastenych dni/tygodni." Pozdro 600
nie mogę teraz tego sprawdzić, ale nie zauważyłem zniknięcia - problem się rzeczywiście poważny zrobił
ci ktorzy robili , mecze to im poznikaly, ja robilem dmk i mialem te premie, jeszcze...
Jak zawsze nauczka - kto sie spieszy ten pierwszy wylapie bledy BBCzasem sa bledy fajne (potem skutkujace banem), a czasem niefajne
Na logike to wystarczyloby z backupu wyciagnac tylko ilosci premii i dodac jakims skryptem do biezacych wartosci. Jak beda kombinowac tydzien to hoho, ile bedzie nowych bledowNaprawa zajmie jeden lub dwa tygodnie, do czasu aż nie przywrócimy całej kopii zapasowej.![]()
Jeśli ta aktualizacja miała przywrócić premki, to przykro mi, ale Wam nie wyszło...
jak zwykle bb nic nie potrafi ! a jak ja potrzebuje tych premi do przygody to co ? mam dosyc traktowania nas przez bb jako 2 sort, jakos u niemcow nie ma tych problemow tylko nasi pseudo programisci ssa za ciency
Premi jak nie było tak nie ma, co naprawiliście?? może jakiś CM sie wypowie bo Penelopa pewnie nie znajdzie odpowiedzi w swoich gotowcach...
No to po Asach i strzałkach 1-2 tygodnie czekania , dostaniemy zwrot a czy tyle ile mieliśmy szczerze wątpię , połowa graczy nawet nie pamięta ile miała dostaną mniej to nawet się skumają że jest mniej . I mamy nawą służbę w Polsce "TSO" Nawet mają uprawnienia do prowadzenia śledztw :
Aktualizacja: Premie NIE miały zostać usunięte po ukończeniu przygody piłkarskiej. W dalszym ciągu trwa śledztwo mające na celu przywrócenie wszystkich premii, które zniknęły.
tak samo GDZIE MOJE PREMIE KATAPULTY STRZAŁY itd ?