Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 55

Wątek: Zniknięcie premii epickich z menu gwiazdy

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Był już znikający las, teraz premie, to normalne w tej grze

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    "Wszystkie pozostałe premie zostaną przywrócone poprzez skrypt w ciągu kilku nastenych dni/tygodni." Pozdro 600

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    nie mogę teraz tego sprawdzić, ale nie zauważyłem zniknięcia - problem się rzeczywiście poważny zrobił

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    ci ktorzy robili , mecze to im poznikaly, ja robilem dmk i mialem te premie, jeszcze...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak zawsze nauczka - kto sie spieszy ten pierwszy wylapie bledy BB Czasem sa bledy fajne (potem skutkujace banem), a czasem niefajne

Naprawa zajmie jeden lub dwa tygodnie, do czasu aż nie przywrócimy całej kopii zapasowej.
    Na logike to wystarczyloby z backupu wyciagnac tylko ilosci premii i dodac jakims skryptem do biezacych wartosci. Jak beda kombinowac tydzien to hoho, ile bedzie nowych bledow

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jeśli ta aktualizacja miała przywrócić premki, to przykro mi, ale Wam nie wyszło...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jak zwykle bb nic nie potrafi ! a jak ja potrzebuje tych premi do przygody to co ? mam dosyc traktowania nas przez bb jako 2 sort, jakos u niemcow nie ma tych problemow tylko nasi pseudo programisci ssa za ciency

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Premi jak nie było tak nie ma, co naprawiliście?? może jakiś CM sie wypowie bo Penelopa pewnie nie znajdzie odpowiedzi w swoich gotowcach...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No to po Asach i strzałkach 1-2 tygodnie czekania , dostaniemy zwrot a czy tyle ile mieliśmy szczerze wątpię , połowa graczy nawet nie pamięta ile miała dostaną mniej to nawet się skumają że jest mniej . I mamy nawą służbę w Polsce "TSO" Nawet mają uprawnienia do prowadzenia śledztw :

Aktualizacja: Premie NIE miały zostać usunięte po ukończeniu przygody piłkarskiej. W dalszym ciągu trwa śledztwo mające na celu przywrócenie wszystkich premii, które zniknęły.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    tak samo GDZIE MOJE PREMIE KATAPULTY STRZAŁY itd ?

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów