Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 55

Wątek: Zniknięcie premii epickich z menu gwiazdy

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez pysia753 Zobacz posta
    U mnie wcięło też kanapki z serem i lubczyk. Sprawdź, czy masz.
    Faktycznie ;/ jeszcze jedno co zauwazylam, mimo że otworzylam pierwsze okno kalendarza wyglada jakby bylo nie otworzone, pod spodem odlicza czas..czy tu jest wszytko oki??

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Fleotria Zobacz posta
    Faktycznie ;/ jeszcze jedno co zauwazylam, mimo że otworzylam pierwsze okno kalendarza wyglada jakby bylo nie otworzone, pod spodem odlicza czas..czy tu jest wszytko oki??
    U mnie jest tak samo. Jeśli nie masz meczu do odbioru, to jest ok...Jeśli masz...ja bym nie brała

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Stare premki - kufle i strzelby- tez zaginely.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak zwykle serwery nie wytrzymały

czy wszyscy moga dsie logowac oprucz mnie?
    Ostatnio edytowane przez MOD_Dobrawa ; 14.06.2016 o 20:51 Powód: posty tego samego autora, jeden pod drugim

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie zrabowane wszystkie premki epickie...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    kolejny piekny przyklad tego, ze ta gra w ogole nie jest testowana przez nikogo, skoro takie babole wychodza 2 miesiace wczesniej na testowym a przez ten czas nie udalo sie ani zlokalizowac problemu ani go naprawic a srednio ogarniety programista moze na oko stwierdzic gdzie jest problem
    Mnie się wydaje że podobny problem był już kiedyś poruszany na testowym. Jeżeli mamy cokolwiek testować, to na zasadzie "na już/na teraz", a nijak to się ma w przypadku ograniczeń w grze, tym bardziej na testowym, bo co mi po testach, jak mogę kupić jakąś daną rzecz raz na dzień, czy co kilka dni, w tym przypadku do przykładu katapulty/skrytek czy strzałki.
    Taki właśnie "babol" wyszedł dopiero teraz, bo kto na testowym kupuje premki opisane wyżej (które niestety poznikały), żeby testować np mecze z eventu ? tym bardziej jak gra na testowym jest co jakiś czas "resetowana". Było by inaczej gdyby w ramach testowania dodali po kilkadziesiąt tych premek, wtedy gracze by zauważyli że podczas testowania by znikły.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Androm3da Zobacz posta
    Mnie się wydaje że podobny problem był już kiedyś poruszany na testowym. Jeżeli mamy cokolwiek testować, to na zasadzie "na już/na teraz", a nijak to się ma w przypadku ograniczeń w grze, tym bardziej na testowym, bo co mi po testach, jak mogę kupić jakąś daną rzecz raz na dzień, czy co kilka dni, w tym przypadku do przykładu katapulty/skrytek czy strzałki.
    Taki właśnie "babol" wyszedł dopiero teraz, bo kto na testowym kupuje premki opisane wyżej (które niestety poznikały), żeby testować np mecze z eventu ? tym bardziej jak gra na testowym jest co jakiś czas "resetowana". Było by inaczej gdyby w ramach testowania dodali po kilkadziesiąt tych premek, wtedy gracze by zauważyli że podczas testowania by znikły.
    Przede wszystkim w kazdej powaznej firmie testowanie spadloby na ludzi w tej dziedzinie kompetentnych, a nie wzietych z ulicy i zaangazowanych do czegos czego nie sa rzetelnie w stanie zrobic, tylko dlatego ze zachcialo im sie wejsc na serwer testowy zobaczyc nowosci.

Malo tego, testy docelowo wykonuje sie w takich warunkach zeby mozna bylo w dowolny sposob resetowac srodowisko zeby zreplikowac blad, TSO testing to jest kpina z procesu testowania jesli tam resety odbywaja sie zgodnie z widzimisie zarzadu, a calosc funkcjonalnosci nie jest nawet udostepniona
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To, że mnie też wszystkie premki epickie zniknęły (srzały, assasyny, katapulty) to jedno, ale co z tym zrobić ? Będzie jakaś rekompensata pomoc techniczna będzie zwracać to jakoś, bo ostatecznie te premki trochę kosztują, a gwiazdy nie są rozrzucane po całej wyspie

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie też poznikały podobnie jak u innych.
    Support odpowiedział,żeby czytać wiadomości...kiedy naprawią błąd nie napisali.
    Z pewnością grą nie zajmują się informatycy tylko jacyś popaprańcy.
    Zrobią jedno a drugie popsują i tak w kółko.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Premie mają wrócić w ciągu 2 tygodni. To oficjalne info od BB.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów