Stare premki - kufle i strzelby- tez zaginely.
jak zwykle serwery nie wytrzymały
czy wszyscy moga dsie logowac oprucz mnie?
Ostatnio edytowane przez MOD_Dobrawa ; 14.06.2016 o 20:51 Powód: posty tego samego autora, jeden pod drugim
U mnie zrabowane wszystkie premki epickie...![]()
Mnie się wydaje że podobny problem był już kiedyś poruszany na testowym. Jeżeli mamy cokolwiek testować, to na zasadzie "na już/na teraz", a nijak to się ma w przypadku ograniczeń w grze, tym bardziej na testowym, bo co mi po testach, jak mogę kupić jakąś daną rzecz raz na dzień, czy co kilka dni, w tym przypadku do przykładu katapulty/skrytek czy strzałki.
Taki właśnie "babol" wyszedł dopiero teraz, bo kto na testowym kupuje premki opisane wyżej (które niestety poznikały), żeby testować np mecze z eventu ? tym bardziej jak gra na testowym jest co jakiś czas "resetowana". Było by inaczej gdyby w ramach testowania dodali po kilkadziesiąt tych premek, wtedy gracze by zauważyli że podczas testowania by znikły.
Przede wszystkim w kazdej powaznej firmie testowanie spadloby na ludzi w tej dziedzinie kompetentnych, a nie wzietych z ulicy i zaangazowanych do czegos czego nie sa rzetelnie w stanie zrobic, tylko dlatego ze zachcialo im sie wejsc na serwer testowy zobaczyc nowosci.
Malo tego, testy docelowo wykonuje sie w takich warunkach zeby mozna bylo w dowolny sposob resetowac srodowisko zeby zreplikowac blad, TSO testing to jest kpina z procesu testowania jesli tam resety odbywaja sie zgodnie z widzimisie zarzadu, a calosc funkcjonalnosci nie jest nawet udostepniona![]()
"A necromancer is just a really, really late healer"
To, że mnie też wszystkie premki epickie zniknęły (srzały, assasyny, katapulty) to jedno, ale co z tym zrobić ? Będzie jakaś rekompensata pomoc techniczna będzie zwracać to jakoś, bo ostatecznie te premki trochę kosztują, a gwiazdy nie są rozrzucane po całej wyspie
U mnie też poznikały podobnie jak u innych.
Support odpowiedział,żeby czytać wiadomości...kiedy naprawią błąd nie napisali.
Z pewnością grą nie zajmują się informatycy tylko jacyś popaprańcy.
Zrobią jedno a drugie popsują i tak w kółko.
Premie mają wrócić w ciągu 2 tygodni. To oficjalne info od BB.