Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: typowanie piłkarskie na forum - puste posty

Osadnik Awatar Cadaveria
    Serwer
    Słoneczny Gród

typowanie piłkarskie na forum - puste posty

Zauważyłam w tematach z typowaniami jest dużo pustych postów. Okazało się że jest też kilka moich pustych. Ja dodawałam posty jeden za drugim ale po odczekaniu regulaminowego czasu pomiędzy jednym a drugim. Podejrzewam że dużo osób robiło tak jak ja. Mam nadzieję że zostanie to naprawione a głosy poprawnie zliczone.

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    MOD_Dobrawa przed pierwszym meczem informowała na czatach, że coś się zepsuło na forum i części postów nie widać.
    Prosiła też o edytowanie ich aby były widoczne.
    Obawiam się że jeśli chodzi o wszystkie mecze od poczatku aż do trwającego obecnie te posty nie będą zaliczone ( całkiem logiczne, skoro są puste) . Proponuję żeby wszyscy sprawdzili swoje typowania, żeby nie było płaczu.
    U mnie problem nie występuje, głosuję na bieżąco.

Osadnik Awatar Cadaveria
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To powinna pojawić się jakaś informacja na forum i to tak żeby każdy widział a nie gdzieś na czacie. Ja swoje puste posty poprawiłam ale i tak jestem w plecy przez te mecze co już były.

konkur4
    Bo to masochizm w czystej postaci. Posty, w dodatku akceptowane przed moderatora. Żyjemy w świecie możliwości, a stosowane tu rozwiązania są nieprzemyślane i w dodatku nieudolnie zarządzane.

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    Cadaveria do tyłu w czym? przecież to się do niczego nie zlicza. konkur4 to chyba twoje są moderowane, bo moje pojawiają się od razu :P
    jedyny problem, jaki ja mam, to nie wiem, w którym już głosowałam,a w którym nie (bo sobie poklikałam to tu, to tam :P ) ;/

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Potwierdzam to co napisała/napisal konkur4 - w wątku wytypuj zwycięzcę po opublikowaniu postu miałem komunikat, że treść postu pojawi się po zaakceptowaniu moderatora i trwało to trochę nim się pojawił.
    W typowaniu zwycięzcy pojedyńczego meczu czegoś takiego nie miałem.

Widocznie "dobra zmiana" dotarła na forum

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Na początku wszystkie wątki tak były ustawione ... zmienili to na 2 dzień dopiero :-)

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    2 lata temu typowanie bylo duzo lepiej przeprowadzone...
    Osobna stronka na ktorej sie konto zakladalo i tylko wpisywalo wyniki meczow

A teraz...? Kombinowanie ze hohoho

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

typowania szczęśliwie za nami, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów